Carmen Simionescu, dezvăluiri despre momentul în care a născut. ”Ai mei toți erau galbeni la față”

02.04.2020, 09:16
Carmen Simionescu, dezvăluiri despre momentul în care a născut. ”Ai mei toți erau galbeni la față”
Carmen Simionescu, dezvăluiri despre momentul în care a născut. ”Ai mei toți erau galbeni la față”

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a făcut dezvăluiri despre momenul când a devenit mămică pentru prima oară.

Karmen, pe numele său real Carmen Simionescu, a adus pe lume o fetiță, Sofia Maria Rossa. Fiica lui Adi Minune a deveit mămică anul trecut. Despre ziua ân care a adus-o pe lume pe fetița ei a povestit Carmen Simionescu pe o rețea de socializare.

„În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații. Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații (…)

Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană…”, a spus Carmen Simionescu, potrivit spynews.ro.

Fiica lui Adi Minune a povestit cum a auzt-o pe doctoriță cum îi spunea unei rezidente că nu o coase bine.

„Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente ”Nu așa, coase încă o dată. Nu așa”. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față”, a explicat ea.

Carmen a mărturisit că a trecut prin momente extrem de grele, ajungând la reanimare.

„Eram sub anestezie și vorbeam aiurea. Am ajuns la reanimare… Pentru că stăteam pe telefon și anestezia, pentru că mâna era îndoită, nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”, a încheiat Carmen Simionescu, potrivit aceleeași surse.

citește și...