Carmen Șerban, despre vedetele care și-au făcut operații estetice la aceeași clinică ca ea. ”Tac mâlc ca să se creadă că așa sunt ei, frumoși și frumoase de la Mama Natură”

22.02.2020, 13:04
Carmen Șerban, despre vedetele care și-au făcut operații estetice la aceeași clinică ca ea. ”Tac mâlc ca să se creadă că așa sunt ei, frumoși și frumoase de la Mama Natură”
Carmen Șerban, despre vedetele care și-au făcut operații estetice la aceeasși clinică ca ea. ”Tac mâlc ca să se creadă că așa sunt ei, frumoși și frumoase de la Mama Natură”

Carmen Șerban le-a oferit fanilor săi informații despre clinica esttică lacare a apelat. Cu această ocazie, cântăreața de muzică de petrecere a dezvăluit că la aceeași clinică au apelat numeroase alte vedete din showbiz-ul românesc.

Interpreta de muzică de petrece Carmen Șerban a apelat în trecut la serviciile unui medic estetician din Timișoara. Cum fanii i-au cerut mai multe informații despre clinica la care aceasta a mers, artista le-a oferit mai multe informții în mediul onoline. însă a și dezvăluit că și multe alte vedete au mai trecut pragul acelei clinică, însă nu a dat nume, menționând că nu vrea să-i dea de gol și vrea ca oamenii să creadă în cont8inuare că aceste vedete sunt frumoase de la Mama Natură.

”Pentru persoanele care mă tot sună pentru ca să le dau informații despre operația de micșorare de sâni și rinoplastie =>>> la această clinică eu am găsit găsit specialiștii de care am avut nevoie! Clinica este în Timișoara… Personal, mă declar foarte-foarte mulțumită!

Eu mi-am achitat financiar absolut totul, deci nu este cazul de comentarii răutăcioase precum că le fac reclamă. Există foarte multe persoane publice și vedete cu nume sonore în showbiz și mass-media care au apelat la serviciile acestei clinici, dar tac mâlc, pentru ca să se creadă că așa sunt ei, frumoși și frumoase de la Mama Natură.?”, a scris Carmen Șerban în mediul online.

A plecat de la operație de deviație de sept

La o emisiune TV, Carmen Șerban a vorbit despre intervențiile sale estetice.

“Sunt foarte mulţumită. Am plecat de la o operaţie de deviaţie de sept (…). Am zis să fac acum iarna, când nu sunt foarte multe cântări, micşorarea, ridicarea şi egalarea sânilor. Sunt foarte mulţumită. Eu am spus că poate ar trebui să-mi bage puţin silicon, dar medicul a zis că natura a fost atât de generoasă”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

citește și...