Ce studii are, de fapt, Carmen Șerban. Ce planuri avea în tinerețe

16.02.2020, 17:00
Ce studii are, de fapt, Carmen Șerban. Ce planuri avea în tinerețe
Ce studii are, de fapt, Carmen Șerban. Ce planuri avea în tinerețe

Carmen Șerban, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din România. Artista a avut grijă să nu-și neglijeze studiile, fiind absolventă de facultate.

Carmen Șerban are o carieră impresionantă în spate. Artista a lansat pe piața muzicală peste 20 de albume, care s-au bucurat de succes la public și care s-au vândut foarte bine.

În ciuda succesului, vedeta și-a dat seama că este foarte importantă și școala. A urmat cursurile Liceului de Muzică Ion Vidu din Timișoara, dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”.

Ulterior, însă, artista și-a luat bacalaureatul și a decis să meargă și la facultate.

A făcut și facultate, și master

Carmen Șerban a ales să urmeze și cursurile universitare. A  absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. Apoi a făcut și masterul. Artista a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, fiind absolventă a Școlii de televiziune Tudor Vornicu din București.

Tatăl ei nu a fost de acord cu cariera ei muzicală

Într-un interviu pentru o emisiune de la Antena 1, Carmen Șerban mărturisea că tatăl său nu a fost de acord ca ea să se dedice unei cariere muzicale pentru că avea o părere foarte proastă despre femeile care practică această meserie.

„Tata nu a vrut să mă lase să cânt, zicea că artistele sunt c…e. El voia să mă mărit și să fac patru copii! Îmi găsise pe cineva, dar eu mă ascundeam prin curte pâna când pleca ăla de la mine de acasă. Îi spusesem că nu îl vreau, dar nu înțelegea”, spunea Carmen șerban, potrivit cancan.ro.

citește și...