Carmen Rădulescu a trăit momente grele. ”Am plecat din această relaţie doar cu jeanşii de pe mine”

08.03.2021, 12:23
Carmen Rădulescu a trăit momente grele. ”Am plecat din această relaţie doar cu jeanşii de pe mine”
Carmen Rădulescu a trăit momente grele. ”Am plecat din această relaţie doar cu jeanşii de pe mine”

Binecunoscuta solistă Carmen Rădulescu a trecut prin momente dificile în relkațiile pe care le-a avut.

Carmen Rădulescu a avut parte de multe momente dificile în viață. Artista piovestea că a plecat fără nimic din casa compozitorului Șerban Georgescu, primul soț al Mădălinei Manole.

„Eu şi Mădălina (n.r. Manole) am fost pentru Şerban maşini de făcut bani. Mădălina a fost mai deşteaptă decât mine, a reuşit să pună ceva bani deoparte, eu am plecat din această relaţie doar cu jeanşii de pe mine. Şerban nu făcea nimic gratuit, el investea într-un anumit artist şi voia să câştige imediat. Când veneam obosită din turnee, prima lui întrebare era: ”Unde sunt banii? Ai adus banii? Ţi-ai luat pantofi, cât au fost? Ţi-ai luat o bluză, cât a fost?””, mărturisea Carmen Rădulescu, conform libertateapentrufemei.ro.

Artista a trecut printr-o căsnicie cu multe probleme, cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. „Socrii mi-au închis cumva toate porţile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă ţină acasă, să fac sarmale, mămăligă şi să cresc copilul. Mă uitam la multe dintre colegele din generaţia mea care au putut să le împace pe toate, şi copii, şi soţul şi profesia. Şi mă întrebam de ce eu nu pot. Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă… La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment dat nici nu voiau să mă lase să mă apropii (n.r. de copil)”, mai spunea solista.

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur.

Carmen Rădulescu a lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul regretatului dirijor Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic în luna iulie a anului trecut. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Vladimir. Anul trecut, artista a dezvăluit că este studentă cu acte în regulă, la Facultatea de Arte „Ovidiu” din Constanța, la secția Actorie

citește și...