Carmen Harra, previziuni sumbre despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: ‘Sunt mai mult o relație temporară’

21.08.2021, 17:31
Carmen Harra, previziuni sumbre despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: 'Sunt mai mult o relație temporară'
Carmen Harra, previziuni sumbre despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Cei doi artiști au devenit soţ şi soţie sâmbătă, 14 august 2021. Prezicătoarea de peste Ocean a avut de comentat la adresa cuplului tânăr. 

Carmen Harra este de părere că aceștia s-au cam grăbit să devină un cuplu și-n acte.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

„Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze. Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp”, a spus aceasta.

Cât despre mariajul Andei Adam cu tatăl fiicei sale, Carmen Harra a dezvăluit că sunt unul dintre cele mai compatibile cupluri din lumea mondenă, deși au luat-o pe drumuri separate.

„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere. Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a prezis Carmen Harra, la Antena Stars.

Edward Sanda, despre nunta cu Cleopatra Stratan

Cântăreața Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, şi partenerul ei, Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, au devenit soţ şi soţie sâmbătă, 14 august 2021. Petrecerea a avut loc la un restaurant din zona de nord a Bucureștiului, pe malul lacului.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor pleca în luna de miere după nuntă. Cei doi vor să călătorească în mai multe locuri de pe bătrânul continent. ”După nuntă, vrem să vizităm câteva țări din Europa!”, a spus Edward Sanda.

Partenerul de viață al Cleopatrei Stratan a vorbit despre eventualitatea de a deveni tătic: ”Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu!”.

citește și...