Carmen Harra face mărturisiri. ”Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei”

30.09.2022, 15:07
Carmen Harra face mărturisiri. ”Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei”
Carmen Harra face mărtursiri

Vizionara Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate. Aceasta a dezvăluit că a calculat, cu ajutorul numerologiei, și a aflat care este data la care va înceta din viață. ”Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei”, a declarat Carmen Harra la un post de radio.

Carmen Harra este stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983 și este cunoscută pentru previziunile pe care le face.

Carmen Harra susține că știe, cu ajutorul numerologiei, care este data la care va muri, după cum a declarat ea la emisiunea „Golden Hour” cu Jessie de la Radio Gold FM.

Carmen Harra face mărturisiri. ”Nu trebuie să-ți fie frică”

”E bine să-ți cunoști traseul ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei”, a declarat Carmen Harra, potrivit spectacola.ro.

”Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei”, a adăugat aceasta.

Carmen Harra a cântat în Trio Expres. Ce spunea o fostă colegă despre ea

Carmen Harra, cunoscută și sub numele de Carmen Mureșan, a făcut parte din trupa Trio Expres, care s-a bucurat de succes înainte de Revoluția din 1989. Ulterior, Carmen Harra s-a mutat în America, acolo unde și-a făcut o carieră de succes grație previziunilor sale. O fostă colegă din formația Trio Expres a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Carmen Harra, pe care a acuzat-o că că și-a însușit brandul trupei. Este vorba despre Angela Stoenescu, care a cântat alături de Carmen Harra. ”M-am săturat să tac în legătură cu aşa-zisul Trio Expres cu aşa-zisele ”colege” extraordinare ale ”solistei Carmen Mureşan”! Care mai şi frângeau inimi!! Asta cu inimile aşa e, dar nu în această componenţă! Carmen Mureşan avea de fapt backing vocals-uri fără număr, înfiinţat în 1982, după ce nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat, fără acordul celorlalte două membre, şi arogându-şi calitatea de lider!”, a spus Angela Stoenescu pentru click.ro.

Angela Stoenescu, Carmen Mureşan şi Angela Olaru

”Ideea este foarte clară, eu am ţinut cârca grupului. Cântam în cor de copil, toate vocile erau puse de mine şi Angela Olaru, care a murit de cancer, le punea rapid pe note. Carmen venea şi punea doar vocea principală. Chiar şi coregrafiile erau gândite de mine, nu toate, dar majoritatea, ca să putem cânta şi dansa. Pentru prima filmare la tv, în 79, cea care ne-a făcut vedete, am muncit o lună zi de zi cu Doina Andronache, prima soţie a lui Cornel Patrichi. Zoe dansa bine, eu la fel, Carmen, deloc. A fost băgată la mijloc. De altfel voce bună, dar stridentă pentru gustul meu ca solist individual, dar împreună cu vocea mea şi a Angelei Olaru a dat bine”, a adăugat aceasta.

citește și...