Carmen Harra, despre Anca Țurcașiu. ”S-ar putea să mai fie o căsătorie”

16.11.2020, 12:37
Carmen Harra, despre Anca Țurcașiu. ”S-ar putea să mai fie o căsătorie”
Carmen Harra, despre Anca Țurcașiu. ”S-ar putea să mai fie o căsătorie”
Vizionara Carmen Harra este de părere că binecunoscuta cântăreață Anca Țurcașiu se va căsători din nou.

Carmen Harra este cunoscută p-entru previziunile pe care le face. De data aceasta, vedeta a vorbit despre Anca Țurcașiu, care a divorțat de partenerul său de viață în vara acestui an. Carmen Harra este de părere că artista se va căsători din nou, însă în viața ei ar putea apărea și un al doilea divorț.

”Anca Țurcașiu este o fată foarte bună. Pot să spun despre ea că este longevivă, codul ei arăta acest divorț, nu este vreo surpriză. O să mai aibă o relație cu cineva. S-ar putea să mai fie o căsătorie, nefericirea ei este că s-ar putea să fie două divorțuri. Să sperăm că va fi numai unul. Însă, dacă mai are o relație, s-ar putea ca și aia să ajungă la o separare în viitor. Ea este acum într-un an karmic, iar persoană pe care o cunoaște, s-ar putea să apară în viața ei până în vara anului viitor. Ea este o persoană foarte stabilă, deci va avea o relație bună”, a declarat Carmen Harra pentru postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează în luna iulie

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook în data de 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!  Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

citește și...