Carmen Harra a slăbit 10 kilograme. ”Pandemia asta, pe toată lumea a îngrășat, pe mine…”

07.06.2020, 09:58

Binecunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a dezvăluit că în această perioadă de pandemie de coronavirus a slăbit zece kilograme.

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga planetă a ajutat-o pe clarvăzătoarea Carmen Harra să slăbească. Aceasta a dat jos 10 kilogram,e, după cum a dezvăluit la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

„Am slăbit 10 kilograme, n-am mai fost niciodată așa de slabă. Pandemia asta, pe toată lumea a îngrășat, pe mine… nu știu ce s-a întâmplat, dar am slăbit. Mi-am dorit de ani de zile, iar acum s-a întâmplat minunea”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit spynews.ro.

Ce spune Carmen Harra despre viața sentimentală

Carmen Harra a afirmat că își dorește o relație sentimentală care să dureze în timp. Ea a precizat că nu este nici pe departe adepta relațiilor pasagere.

Vedeta a menționat că nu bpoate fi mințită de niciun bărbat.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a mărturisit vedeta.

Cât costă o ședință la Carmen Harra

O ședință la clarvăzătoarea Carmen Harra, care este stabilită de mulți ani în America și la serviciile căreia au apelat multe staruri internaționale, costă între 400 și 600 de dolari pe oră.

”În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, explica clarvăzătoarea, citată de sursa mai sus-menționată.