Carmen Harra a prezis moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce a declarat aceasta în urmă cu doar câteva zile

02.04.2021, 09:18
Carmen Harra a prezis moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce a declarat aceasta în urmă cu doar câteva zile
Carmen Harra a prezis moartea lui Nelu Ploieșteanu. Ce a declarat aceasta în urmă cu doar câteva zile

Carmen Harra a prezis moartea celebrului artist de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu.

În urmă cu câteva zile, Carmen Harra a vorbit despre Nelu Ploieșteanu la o emisiune de televiziune. Aceasta a afirmat atunci că artistul nu avea să treacă peste cumpăna din viața sa.

“Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a spus Carmen Harra, potrivit spynews.ro.

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani

Nelu Ploieșteanu a murit, vineri, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Artistul era internat cu Covid-19 la secția ATI a Spitalului Floreasca. Decesul cunoscutului interpret de muzică de petrecere s-a produs în jurul orei 01:00, la Spitalul Floreasca. Nelu Ploieșteanu se afla pe patul de spital de mai multe săptămâni, în stare gravă. Artistul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de la jumătatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie. În tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni, dar și la inimă.

Jurnalista Mara Bănică a vorbit, la Antena 3, despre moartea lui Nelu Ploieșteanu. Aceasta a aflat vestea tragică de la fiica artistului: ”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?”. Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună. Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins”.

Ion Dumitrache, cu nume de scenă Nelu Ploieșteanu, s-a născut la 16 decembrie 1950, Ciorani, Prahova. Cânta muzică lăutărească de la vârsta de 18 ani, când a început să cânte în satul natal. A cântat la acordeon la Teatrul de revistă Ion Vasilescu, apoi în mai multe restaurante. După 1990, a lansat peste 15 albume. Acesta a colaborat și cu marii actori actorii Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache.

 

citește și...