Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit îndrăgita solistă

12.02.2020, 14:38
Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit îndrăgita solistă
Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor! 

Carmen de la Sălciua a ajuns la spital, zilele trecute, după ce s-a simțit rău înaintea unui concert.

Orele nedormite și programul încărcat și-au pus amprenta! Solista a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit o cădere de calciu, iar acum a oferit primele declarații în acest sens.

Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor!

Iubita lui Culiță Sterp a explicat că munca multă din ultima perioadă i-a venit de hac.

‘Am niște probleme din cauza oboselii, starea mea este bună acum.Încerc să mă reculeg. Sâmbătă noaptea am avut o noapte mai grea puțin, dar acum sunt bine, am avut o cădere de calciu mai severă, dar nu este nicio problemă, o țin sub control, doar că am muncit mai mult în ultima perioadă. Voi încerca să am mai multă grijă de mine și să mă odihnesc mai mult’, a declarat cântăreața, pentru Wowbiz.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat de curând și sunt de nedespărțit. Cei doi și-au anunțat fanii că formează din nou un cuplu.

‘Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.

citește și...