Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022

30.01.2022, 12:21
Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022
Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022

Fiecare nativ din zodiac are o culoare despre care se spune că îi va purta noroc în acest an, sunt de părere specialiștii în previziuni astrologice. Pentru uni, culoarea respectivă este cea care le aduce energie pozitivă și optimism, pentru alții este cea care le aduce noroc în plan sentimental sau profesional. Iată, mai jos, care sunt culorile norocoase ale anului 2022 pentru toate semnele astrale din zodiac:

Pentru nativii din zodia Berbecului, culoarea norocoasă în acest an este turcoaz, despre care se spune că aduce pace și liniște sufletească.

Pentru cei născuț sub semnul Taurului, argintiu este nunațaa perfectă în acest an. Argintiul reprezintă protecție, armone și echilibru.

Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Roșul, nuanța ideală pentru Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, culoarea despre care se pune că le aduce noroc anul acesta este roșu. Aceasta îi ajută să fie plin de vitalitate, foarte activi și ambițioși.

Celor născuți sub semnul Racului, culoarea care le poartă noroc în 2022 este mov. Această culoare reprezintă protecție, dar atrage și succesul.

Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Leilor li se potrivește verde

Celor născuți în zodia Leului șe poartă noroc în acest an culoarea verde. Atrage stabilitatea emoțională, dar și energiile pozitive. Le oferă acestor nativi foarte multă încredere în sine.

Nuanța potrivită pentru nativii din zodia Fecioarei, în anul 2022, este alb. Această culoare înseamnă pace și confort din toate punctele de vedere.

Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Pentru Balanțe, nuanța perfectă este roz

Pentru nativi din zodia Balanței, nuanța potrivtă în 2022 este roz. Despre această culoare se spune că atrage energii pozitive și aduce armonie pe toate planurile, de la cel sentimental, la cel profesional.

Nativilor din zodia Scorpionului li se potrivește cel mai bine în acest an culoarea violet. Atrage bunăstare și ereprezintă noi începuturi.

Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Porttocaliu pentru Săgetători

Portocaliu este culoarea norocoasă pentru nativii din zodia Săgetătorului în acest an. Atrage energii pozitive și aduce optimism, bucurie și o foarte bună comunicare în ceea ce privește relațile cu cei din jur.

Albastrul este nuanța perfectă pentru cei născuți sub semnul Capricornului. Ajută la îndepărtarea gândurilor negatiive și aduce liniște sufletească.

Care sunt culorile norocoase pentru fiecare zodie în 2022. Auriu, culoarea Vărsătorilor

Pentru nativii din zodia Vărsătorului, auriu este culoarea norocoasă în anul 2022. Despre această nuanță se spune că atrage abundența materială.

Pentru nativii din zodia Pești se spune că nuanța ideală și norocoasă este galben. Această culoare le aduce confort, dar îi și ajută să aibă parte de energii pozitive.

citește și...