Care sunt culorile care ți se potrivesc în funcție de zodia în care te-ai născut

31.03.2021, 11:16
Care sunt culorile care ți se potrivesc în funcție de zodia în care te-ai născut
Care sunt culorile care ți se potrivesc în funcție de zodia în care te-ai născut

Fiecare persoană are o culoare pe care o preferă în mod special. Astrele ne arată ce culoare i se potrivește fiecărui nativ în parte.

În funcție de zodia în care te-ai născut există o culoare care ți se potrivește cel mai bine, sunt de părere astrologii.

Astfel, despre persoanele născute în zodia Berbec se spune că sunt pline de energie, dar și foarte pasionale și vulcanice. În funcție de temperamentul lor, cea mai potrivită culoare pentru aceștia este roșu.

Alb, nuanța perfectă pentru nativii din zodia Rac

Cei născuți sun semnul Taurului sunt persoane foarte afectuoase și extrem de romantice. Culoarea potrivită pentru ei este roz.

Nativii din zodia Gemeni sunt considerați ca fiind extrem de sociabili și plini de nergie și veselie. Culoarea ideală pentru ei este galben.

Albul este nuanța perfectă pentru nativii născuți sub semnul Racului. Aceasta se potrivește foarte bine cu felul lor de a fi: sunt conservatori și foarte liniștiți.

Nativilor din zodia Fecioarei li se potrivește culoarea verde închis

Leii sunt cunoscuți pentru faptul că vor asă fie în centrul atenției și să îi domine pe cei din jur. Nicio culoare nu li se potrivește mai bine decât auriu.

Pentru nativii din zodia Fecioarei, cea mai potrivită culoare este verde închis. Le place viața sănătoasă, ordinea și curățenia și sunt mereu în căutarea perfecțiunii în absolut orice fac.

Despre persoanenele născute sub semnul Balanței se spune că sunt sociabile, optimiste și romantice. Nu suportă conflictele și adoră armonia. Culoarea ideală pentru ei este verde deschis.

Negru pentru Scorpioni

Cei născuți în zodia Scorpionului sunt conservatori și foarte misterioși. Au o persoanlitate doarte putenică. Nuanțe potrivită pentru ei, afirmă astrologii, este negru.

Săgetătorii sunt printre cei mai optimiști nativi din întreg zodiacul. Adoră aventura și iubesc libertatea. Culoarea ideală pentru aceștia este albastru.

Culoarea potrivită pentru cei născuți sub semnul Capricornului este maro. Aceasta se potrivește cel mai bine cu firea lor analitică. Sunt foarte prudenți și rezervați în tot ceea ce fac, iar fiecare acțiune a lor are un scop foarte bine stabilit.

Turcoaz, ideal pentru Vărsători

Vărsătorii sunt creativi și au au o personalitate foarte puternică. Culoarea care se potrivește cel mai bine temperamentului lor este turcoaz.

Despre Pești se știe că sunt cei mai sensibili din zodiac. de asemenea, sunt generoși, plin de compasiune și misterioși.

Culoarea perfectă pentru acești nativi este violet.

citește și...