Care sunt beneficiile și limitele folosirii vaselinei pe față. Iată câteva trucuri incredibile

27.04.2022, 18:21
Care sunt beneficiile și limitele folosirii vaselinei pe față. Iată câteva trucuri incredibile

Toată lumea știe că vaselina este un instrument excelent pentru hidratarea pielii uscate, crăpate și a buzelor uscate. Dar există, de fapt, mult mai multe utilizări pentru jeleul magic decât ți-ai dat seama.
Cine știa că un mic recipient albastru poate face atât de multe?

Deși vaselina este de obicei folosită pentru hidratarea pielii, poate fi folosită și pentru a controla părul uscat și încrețit și pentru a ascunde vârfurile despicate, deoarece vă netezește vârfurile.

Dacă sprâncenele tale nu pot fi îmblânzite și ești în puf, un mic strop de vaselină îți poate menține sprâncenele pe loc pentru întreaga zi. Cine are nevoie de gel pentru sprâncene? Vaselina este un înlocuitor excelent pentru iluminator. Doar puneți o cantitate mică pe punctele înalte ale feței pentru a crea o strălucire naturală și plină de rouă.

Iată 9 lucruri pe care le poți face cu vaselina care te vor face să arăți superb

 

  • Vindecă acneea

Aplicarea vaselinei pe față înainte de culcare în fiecare seară poate crea o barieră pe piele care captează hidratarea și ajută la vindecarea acneei chistice. S-a spus că vaselina ajută pielea predispusă la acnee să devină mai netedă și mai puțin roșie, fără a înfunda porii.

  • Păstrați parfumul să nu se estompeze

Frecarea vaselinei pe încheieturile mâinilor și în spatele urechilor înainte de a aplica parfumul ajută să persiste și mai mult.

  • Creați o manichiură curată

Aplicarea vaselinei pe cuticulele tale înainte de a-ți lustrui unghiile poate împiedica culoarea să ajungă pe piele. Rezultatele arată ca o manichiură de calitate de salon și poți ajuta la prevenirea multă mizerie.

  • Obțineți gene mai groase

Incerci să creezi un aspect mai natural? Aplicați vaselină pe gene pentru a le oferi un efect mai întunecat și mai plin.

  • Ajută la vindecarea unei arsuri solare

Vaselina poate ajuta la hidratarea, calmarea și blocarea umidității pentru a vindeca pielea uscată de o arsuri solare mai repede.

  • Îndepărtați machiajul

Vaselina poate îndepărta orice machiaj care este încăpățânat, chiar și materialele rezistente la apă. Pur și simplu pune-l, șterge-l cu un șervețel demachiant și gata. Cea mai bună parte este că îți hidratează fața în același timp.

citește și...