Care sunt artiștii din România preferați de Delia. ”Cum arată, vocea, tot”

03.02.2022, 16:55
Care sunt artiștii din România preferați de Delia. ”Cum arată, vocea, tot”
Care sunt artiștii din România preferați de Delia. ”Cum arată, vocea, tot”

Cântăreața Delia, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit care sunt artiștii ei preferați din România și a explicat și de ce. Despre trei dintre cele mai cunoscute vedete din industria muzicală din țara noastră a avut vedeta cuvinte de laudă. ”Cum arată, vocea, tot”, a spus Delia despre una dintre prezențele din lumea artistică din România.

Delia a fost prezentă, alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu, la podcastul realizat de Anghel Damian ș Codin Matiiciuc.

Delia a mărturisit, printre altele, și ce artiști din țara noastră îi plac cel mai mult.

Care sunt artiștii din România preferați de Delia. ” Intră în încăpere și se umple camera cu aura lui de artist”

Delia a avut numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei, a Andrei și a lui Ștefan Bănică Junior.

“Îmi place Antonia, cum arată, vocea, tot”, a declarat Delia, citată de click.ro.

“Andra îmi place foarte mult, este foarte iubită de oameni, a știut cum să se poziționeze în acest timp. Îmi place Ștefan Bănică pentru că are o aură de artist. Intră în încăpere și se umple camera cu aura lui de artist. Are ceva pe care multă lume nu o are”, a completat vedeta.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

 

Delia a dat detalii într-un interviu despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor-ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta.

citește și...