Care este starea de sănătate a lui Jador după ce s-a accidentat grav la ‘Survivor’

15.03.2021, 19:16
Care este starea de sănătate a lui Jador după ce s-a accidentat grav la 'Survivor'
Care este starea de sănătate a lui Jador după ce s-a accidentat grav la 'Survivor'

Jador a trăit clipe de teroare la Survivor România 2021, după ce s-a accident grav! Concurentul din echipa Faimoșilor s-a accidentat serios la genunchi într-un joc pentru imunitate. Din acest motiv, doctorii i-au interzis să mai continue în competiție. 

Solistul nu a mai apărut la ‘Survivor’ din data de 5 martie, el având nevoie de îngrijiri și investigații medicale amănunțite. Fanii emisiunii de la Kanal D s-au întrebat dacă Jador va mai fi apt să participe la probele din competiție.

Jador s-a accidentat la duelul cu Marius Crăciun, după ce a făcut o aterizare greșită în apă.

Jador revine în competiție după accidentare

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă”, a strigat Jador ca din gură de șarpe.

Din fericire, Jador și-a revenit, iar acum este gata să revină în joc. Anunțul a fost făcut chiar de către Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Kanal D.

„Jador ni se va alătura la următorul joc, jocul pentru recompensă”, a fost anunțul făcut de prezentatorul Survivor România, în ediția trecută.

Mama artistului a avut un șoc când a văzut ce s-a întâmplat cu fiul său, dar a mărturisit că Jador nu va renunța atât de ușor la competiție.

„Eu îl știu pe Jador un luptător. El nu dă înapoi, doar dacă nu mai poate. El e foarte ambițios. Înainte de durere, în mintea lui era mama. Îmi lipsește foarte mult. N-a fost niciodată așa de mult plecat de acasă”, a declarat mama lui Jador, potrivit WOWbiz.ro.

citește și...