Ellie White, testată pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale vedetei: ‘Aveți grijă de voi și protejați-vă’

06.10.2020, 20:03
Ellie White, testată pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale vedetei: 'Aveți grijă de voi și protejați-vă'
Ellie White, testată pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale vedetei: 'Aveți grijă de voi și protejați-vă'

Marți seară, 6 octombrie, Ellie White a anunțat că a fost diagnosticată cu COVID-19. Pe rețelele de socializare, solista le-a spus fanilor virtuali că se va izola la domiciliu și urmează să primească tratamentul corespunzător.

Ellie White are coronavirus

Ellie White, testată pozitiv cu coronavirus! Cântăreața nu a dorit să dea detalii despre starea ei de sănătate și despre cum a afectat-o virusul până în acest moment, însă a ținut să le dea sfaturi fanilor săi. 

‘Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!’, a scris Ellie White pe rețelele de socializare.

De ce nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor

Ellie White și Doru Tincă s-au cunoscut în 2007, pe vremea când artista făcea parte din echipa celor de la Dj Project. S-au logodit la scurt timp, iar artista a început o carieră solo. Au început să lucreze împreună, el fiindu-i manager și impresar, și au lansat proiectul solo Ellie White.

Deși sunt împreună de atâția ani și au doi copii minunați, cei doi nu au reușit să se căsătorească.

‘Noi suntem ca si casatoriti de vreo cinci ani. Locuim impreuna, avem un copil, il asteptam pe al doilea. Lucram impreuna, muncim acum, spre exemplu, pentru proiectul Ellie White Band. Suntem zilnic unul langa celalalt. Nu am simtit niciodata ca este necesar sa facem nunta, sa fim, hai sa zicem, normali, ca restul lumii.

Pur si simplu, avem multa incredere unul in celalalt, ne iubim, iar asta conteaza cel mai mult. E adevarat, parintii nostri ne tot intreaba cand ne casatorim. E firesc, ei asa au crescut, au aceasta mentalitate ca nu esti complet, in regula, daca nu esti luat in acte. 

Am avut trei tentative de a face nunta pana acum si tot timpul a intervenit ceva. Ba o sarcina, ba un turneu lung de-al lui Doru peste hotare cu alti artisti, ba a trebuit sa ne luam alta casa si mutatul ne-a costat mult timp si multa investitie. O sa ne casatorim candva, dar, din experienta, mai bine nu spun nicio data de pe acum’, declara Ellie White pentru Libertatea, în 2014.

citește și...