Care este starea de sănătate a lui Constantin Zamfirescu, de la Trăsniții, la câteva luni de la operația de cancer. A fost la un pas de moarte

22.02.2021, 15:03
Care este starea de sănătate a lui Constantin Zamfirescu, de la Trăsniții, la câteva luni de la operația de cancer. A fost la un pas de moarte
Care este starea de sănătate a lui Constantin Zamfirescu, de la Trăsniții, la câteva luni de la operația de cancer

În urmă cu mai bine de patru luni, Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din Trăsniții, suferea o operație complicată după ce a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. 

Din fericire, el a trecut cu bine peste intervenție și se pare că s-a recuperat destul de rapid. Constantin Zamfirescu a revenit pe scenă, alături de colegii din trupa Sabotorii, semn că se simte bine. Evenimentul a avut loc chiar de ”Ziua Îndrăgostiţilor”, pe 14 februarie.

Constantin Zamfirescu a trecut cu bine peste operație

‘Ne-am întors cu bucurie, dar şi cu ceva emoţii. Ultima dată am urcat pe scenă, în septembrie, la Palatul Culturii din Turnu-Severin, într-o altă fereastră permisă de nebunia asta cu pandemia de COVID-19. Iar bucuria a venit din mai multe părţi, legată de reîntâlnirea cu publicul, chiar dacă a fost vorba despre un număr mic de persoane, date fiind actualele restricţii sanitare, dar și de starea de sănătate a colegului nostru, Constantin, care a trecut cu bine peste operaţia de anul trecut‘, a declarat pentru Playtech.ro, Cătălin Marin, alias ”Vandame”.

Actorul a mai mărturisit că ‘Gogoașă’ este nevoit să țină un regim alimentar strict și să mânânce fără grăsimi.

‘E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!’, a mai spus Cătălin Marin.

A cerut ajutorul fanilor

După ce a aflat diagnosticul de la medici, Constantin Zamfirescu a apelat la ajutorul fanilor săi pentru a face rost de sângele necesar intervenției dificile.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar’ , a fost mesajul postat de Gogoașe pe Facebook.

citește și...