Benone Sinulescu a fost externat. ”Se cam spală pe mâini după câte văd”

23.07.2021, 13:19
Benone Sinulescu a fost externat. ”Se cam spală pe mâini după câte văd”
Benone Sinulescu a fost externat. ”Se cam spală pe mâini după câte văd”

Îndrăgitul interpret de muzică populară Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost externat în data de 22 iulie 2021, de la Spitalul Județean Arad. Artistul a fost internat timp de două săptămâni, după ce a fost găsit inconștient în casă. Fostul impresar al artistului a făcut declarații legate de externarea celebrului cântăreț.

Benone Sinulescu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgitul interpret de muzică populară a fost găsit inconștient în casă de către soția sa, Elena.

Inițial, artistl a fost dus la o clinică de îngrijiri paleative, după care acesta a fost transferat la Spitalul Județean Arad, unde a stat internat timp de două săptămâni. Acum, Benone Sinulescu a fost externat.

Benone Sinulescu a fost externat. ”Le-o di frică și atunci l-au trimis acasă”

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a comentat despree decizia medicilopr de a-l externa pe Benone Sinulescu. la un moment dat se pusese problema ca Benone Sinulescu să fie operat la Timișoara. “Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative. Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel pentru click.ro.

Profesorul Anton Hadăr, prieten cu Benone Sinulescu, a declarat că soţia acestuia ar fi dorit ca medicii de la Arad să-l mai ţină internat. “Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat”, a spus acesta la un post de televiziune.

citește și...