Care este relația Ioanei Ginghină cu fiica ei. ”Negociem tot”

28.07.2021, 16:33
Care este relația Ioanei Ginghină cu fiica ei. ”Negociem tot”
Care este relația Ioanei Ginghină cu fiica ei. ”Negociem tot”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani, a oferit detalii despre fiica sa, Ruxandra, rezultat al mariajului pe care vedeta l-a avut cu actorul Alexandru Papadopol.  Artista a explicat care este relația cu Ruxandra și cum rezolvă problemele care apar. ”Negociem tot”, a mărturisit Ioana Ginghină în cadrul unui interviu.

Ioana Ginghină are o relație extraordinară cu fiica sa, Ruxandra. Vedeta a mărturisit că nu există conflicte înntre ea și Ruxandra și reușesc să treacă peste orice problemă discutând.

”Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a declarat Ioana Ginghnă pentru revista Viva.

Care este relația Ioanei Ginghină cu fiica ei. ”Vorbim foarte mult și multe, dar nu îmi place să dau sfaturi”

Ioana Ginghină a dezvăluit că a avut discuții cu Ruxandra despre relații, despre primul iubit și primul sărut, așa cum e normal între mamă și fiică. ”Daaa… de mult. Poate părea hilar, însă cred că ea mă sfătuia pe mine acum un an cum ar trebui să-mi refac viața. Vorbim foarte mult și multe, dar nu îmi place să dau sfaturi. Povestesc cum a fost la mine și cam atât. Fiecare trebuie să-și trăiască propriile experiențe de viață”, a spus artista.

Vedeta a mărturisit că i-a spus fiicei sale despre pictorialul pe care l-a realizat în urmă cu ani pentru revista ”Playboy”, pentru ca adolescenta să nu fie luată prin surprindere: ”I-am spus din proprie inițiativă acum vreo doi ani. Știam că, odată cu divorțul, vor apărea multe titluri și nu voiam să o ia nimic prin surprindere. A fost o discuție foarte normală”.

Ioana Ginghină, pregătită pentru a treia căsătorie

 

 

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița a fost căsătorită de două ori și a mărturisit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că este pregătită pentru cea de-a treia căsătorie.  Ioana Ginghină a afirmat că actualul său iubit, Cristi Pitulice nu-și dorește o nuntă mare. ”Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât…Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând e o altfel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a adăugat actrița.

citește și...