Care este relația dintre Ioana Ginghină și fostul său soț, Alexandru Papadopol. ”Așa s-a întâmplat și cu noi doi”

06.06.2021, 17:00
Care este relația dintre Ioana Ginghină și fostul său soț, Alexandru Papadopol. ”Așa s-a întâmplat și cu noi doi”
Care este relația dintre Ioana Ginghină și fostul său soț, Alexandru Papadopol. ”Așa s-a întâmplat și cu noi doi”

Ioana Ginghină a explicat care mai este relația sa cu fostul său soț, actorul Alexandru Papadopol.

Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre fostul său partener de viață, actorul Alexandru Papadopol, într-un interviu pentru playtech.ro. „Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separate, acum apele s-au limpezit. Știi cum este…noi suntem doi actori pasionali și nah, se mai întâmplă”, a declarat Ioana Ginghină.

Actrița a explicat și care este relația dintre fostul ei soț și fiica lor, Ruxandra. „El este un tată mult mai bun acum. Fac multe lucruri împreună, tot felul de activități și sunt mândră de asta. Nu ținem cont de programul de vizită din contract pentru că am ajuns la un numitor comun. Au fost anul trecut în vacanță, urmează și anul acesta cred. Însă, Ruxi preferă să stea mai mult acasă, noi stăm la casă, este spațiu mai mult. Atunci când își cheamă prietenele le cheamă aici. Mai ales că în perioada asta de pandemie, de când a lucrat de acasă, i-a prins bine să mai iasă în curte la aer curat. Însă, se duce destul de des pe la Alexandru”, a spus vedeta.

Ioana Ginghină are o relație cu Cristi Pitulice

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița s-a afișat pentru prima oară în public alături de nou său partener în urmă cu câteva zile, la premiera unui film.

La o emisiune de televiziune, Ioana Ginghină a povestit cum l-a cunoscut pe actualul său iubit. ”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos”, a spus actrița.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele… si așa s-a înfiripat și au mers lucrurile foarte rapid”, a completat vedeta.

citește și...