Care este programul zilnic al lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. Ce face în Republica Dominicană

16.02.2021, 16:23
Care este programul zilnic al lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. Ce face în Republica Dominicană
Care este programul zilnic al lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. Ce face în Republica Dominicană

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a dezvăluit care este programul zilnic pe care îl are în Republica Dominicană.

Noul prezentator al emisiunii ”Survivor România” este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru. Daniel Pavel a explicat, pentru tvmania.ro, care este programul zilnic pe care îl are în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul difuzat de postul de televiziune Kanal D.  ”În linii generale, 6 zile și jumătate din 7 suntem prinși cu filmările. În funcție de planning, acestea pot fi și câte două pe zi, pentru că aici filmează un angrenaj uriaș de media. Dar, pentru mine, independent de ce și câte filmări sunt pe zi, mă trezesc la ora locală 6.00 (în România, ora 12.00) și încep ziua cu o alergare pe câmpiile și prin mica pădurice de lângă casa unde locuiesc; urmează un set minimal de încălzire pe care mi l-a prescris, să spunem așa, antrenorul meu de fitness, fratele meu, Liviu. Apoi, cafeaua și un mic dejun frugal cu echipa, într-o zonă foarte apropiată de unde locuiesc, după care sărim pe „caii-putere” pentru a merge să-i întâlnim, la locul ales pentru traseul zilei, pe ceilalți membri ai echipei de producție, colegii turci, și pe concurenți, care vin de pe insulele lor”, a explicat prezentatorul TV.

”Ziua zboară cu confruntările epice dintre ei, apoi se lasă seara peste oboseala zilei. Dacă nu e prea târziu, fac un Skype cu iubita mea și cu băiatul meu, cu mama lui, cu care depănăm ziua, încercând să suplinim distanța asta mare. Cu cei dragi reușesc să vorbesc destul de des, Slavă Domnului! Dacă nu ne auzim, ne scriem mesaje, și cu sora, și fratele meu; din când în când, ne ostoim dorul cu apel video și cu patriarhul familiei noastre, tata. Un mare fan al emisiunii „Survivor România’ și al Kanal D încă de dinainte de „Survivor’, pasionat de serialele turcești de la difuzarea seriei „Suleyman Magnificul’ încoace, tata este ultimul mohican al unei lumii bucureștene ce încet-încet dispare, din păcate”, a completat el.

Cum a primit Daniel Pavel propunerea de a prezenta ”Survivor România”

Daniel Pavel a dezvăluit, într-un interviu pentru click.ro, cum a primit propunerea de a modera ”Survivor România”.

”Propunerea de a prezenta sezonul al doilea al Survivor România a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D. Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent, pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană”, a detaliat Daniel Pavel.

”Da, este provocarea vieții mele profesionale, chiar dacă îmi pot aminti, cu drag, și de alte proiecte minunate derulate în trecut, media, antreprenoriale sau din viața de pe mare, ca ofițer de marină comercială. Însă nimic nu se compară cu dimensiunea fenomenului reprezentat de evoluția formatului Survivor la Kanal D. Deși nu este debutul meu pe TV, fiind, în urmă cu câțiva ani, gazda unei emisiuni săptămânale dedicată poveștilor mediului de afaceri românesc, emisiune pe care am realizat-o timp de 2 ani, este, cu siguranță, debutul meu în cel mai complex ”ecosistem” de televiziune: cel al unui show atât de complex, cu un public atât de numeros”, a mai spus acesta.

 

citește și...