Care este perechea ta ideală în funcție de zodia în care te-ai născut

08.02.2021, 13:10
Care este perechea ta ideală în funcție de zodia în care te-ai născut
Care este perechea ta ideală în funcție de zodia în care te-ai născut

Specialiștii în astrologie susțin că în funcție de zodia în care te-ai născut poți afla cu ce nativi poți face perechea ideală.

Semnul astral sub care te-ai născut te ajută să afli cu ce nativii ești compatibil, dar și cu cine nu poți forma un cuplu.

Cei născuți în zodia Berbec sunt incompatibili cu cei născuți în zodia pești. În schimb, pot avea o relație plină de pasiune cu nativii din zodia Rac. de asemenea, pot avea o relație de lungă durată cu persoanele născute în zodiile Scorpion și Balanță, dat fiind că împărtășesc aceleași pasiuni.

Pentru Tauri, perechea ideală este în zodia Vărsător

Despre cei născuți sub semnul Taurului se spune că pot forma perechea ideală cu nativii dinzodia Vărsător, pentru că se completează perfect. De asemenea, sunt compatibili cu cei din zodia Scorpion și Săgetător, care le oferă încrederea de care au atâta nevoie în viața de cuplu. De asemenea, sunt compatibili cu nativii din Rac. Taurii sunt incompatibili cu nativii din zodia Pești.

Partenerul ideal pentru nativii din Gemeni sunt cei născuți în zodia fecioarei, comunicarea dintre ei fiind perfectă. Zodia cu care gemenii nu sunt compatibili este Capricorn. De asemenea, persoanele născute în gemeni pot forma un cuplu cu cei născuți în Scorpion, Săgetotor și Leu, pentru că nativii din aceste zodii le pot oferi căldură, pasiune și liniște.

Cei născuți în zodia Rac pot forma cuplul perfect cu o persoană născută în zodia pești. relația lor va fi una plină de romantism. racii nu sunt deloc compatibili cu cei născuți sub semnul Vărsătorului. În schimb, pot avea parte de pasiune alături de nativii din Berbec, iar alături de Balanță va găsi stabilitatea de care are nevoie. Și cu nativii din zodia Berbec, Racii pot avea o relație plină de armonie.

Nativii din Leu, incompatibili cu cei din zodia Capricorn

Nativii din zodia Leu sunt incompatibili cu cei născuți în zodia Capricorn. Partenerul perfect pentru Leu este cel născut sub același semn astral. Pentru aventuri și distracție, partenerul ideal pentru Leu este nativul din Vărsător, în timp ce pentru o relație de cuplu stabilă cei cu care sunt perfect compatibili sunt Scorpionii și gemenii.

Persoanele din zodia Fecioarei pot găsi compania perfectă în nativii din zodia Gemeni. Nu se potrivesc deloc cu cei născuți în Balanță. De asemenea, alături de Pești vor trăi cele mai romantice clipe, iar alături ce Scorpion va găsi stabilitatea în cuplu. Nativii din Fecioară sunt compatibili și cu cei din zodia Săgetătorului.

Balanța nu va putea forma niciodată un cuplu cu un nativ din zodia Fecioarei. Însă, nativii din acest semn zodiacal pot găsi partenerul ideal în nativii născuți în zodiile Scorpion, Rac și Berbac.

Scorpionii, relație imposibilă cu Săgetătorii

Scorpionii formează perechea ideală alături de un nativ din zodia Balanței, cu care se înțelege extraordinar de bine. La polul opus, o relație imposibilă este cea cu nativii din Săgetător. Scorpinii pot avea o relație stabilă alături de Scorpion, Fecioară și Vărsător.

Nativii din zodia Săgetător sunt compatibili cu nativii din zodia Leu, înasă nu se înțeleg sub nicioformă cu cei din zodia Scorpion. Pot avea o relație de cuplu armoniioasă alături de nativii din Gemeni, Taur și Fecioară.

Cei născuți în zodia Capricorn se înțeleg perfect cu cei născuți în aceeași zodie ca și ei. Nimeeni altcineva nu-i poate înțelege mai bine. Însă, nu pot forma un cuplu cu cei din zodia Leu. capricornii pot avea o relație extraordinar de frumoasă și cu nativii din Scorpion, Taur și Pești.

Vărsătorii fac cuplul perfect cu Taurii

Despre nativii din zodia Vărsător se spune că fac cuplul perfect alături de cei născuți sub semnul Taurului, pentru că se completează foarte bine. Însă nu se vor înțelege niciodată cu cineva născut în zodia Rac. Alți nativi cu care Vărsătorii sunt compatibili sunt cei născuți în zodiile Leu, Pești și Scorpion.

Partenerul ideal cu care nativul din Pești poate face pereche este cel născut în zodia Racului. relația lor va fi una stabilă și fericită, pentru că se înțeleg de minune. relația imposibilă a nativilor din zodia pești este cu cei născuți în Berbec.

De asemenea, peștii pot găsi fericirea alături de nativii din Fecioară și Vărsător.

citește și...