Care este meseria de bază a Deliei. ”Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

20.04.2021, 13:58
Care este meseria de bază a Deliei. ”Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Binecunoscuta artistă Delia a dezvăluit care este meseria sa de bază. Vedeta a mărturisit că nu-ar vedea profesând această meserie.

Delia Matache, în vârstă de 39 de ani,  este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1.

Puțină lume știe, însă, ce studii are artista și ce meserie ar fi trebuit să profeseze. Delia este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti și cântă foarte bine la pian şi flaut. Ulterior a urmat studiile la Conservator, la secția Pedagogie. Ar fi trebuit să fie profesoară. ”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la ”X Factor”. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a detaliat Delia în cadrul unui podcast, notează spynews.ro.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Delia a dat detalii despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta, conform sursei citate anterior.

 

citește și...