Care este, de fapt, relația dintre Brigitte Pastramă și mama lui Florin Pastramă

09.06.2021, 11:36
Care este, de fapt, relația dintre Brigitte Pastramă și mama lui Florin Pastramă
Care este, de fapt, relație dintre Brigitte Pastramă și mama lui Florin Pastramă

Florin Pastramă a explicat care este relația dintre soția sa, Brigitte, și mama lui.

De curând,  mama lui Florin Pastramă a fost operată și a fost internată la Spitalul Fundeni. Florin Pastramă a făcut declarații despre relația dintre mama sa și soția lui, Brigitte Pastramă, la postul de televiziune Antena Stars.

”Eu am spus. O iubesc pe Brigitte și ea mă iubește pe mine, dar am fost supărat pe ea. Când e vorba de mama mea nu îmi spui mie să stau cu muncitorii, să o duc pe Sara la școală și să stau cu muncitorii să facă garduri și atunci eu m-am supărat. Brigitte a zis pe un ton mai ridicat hai du-te la maică-ta și eu m-am enervat și am plecat și i-am promis lui Dumnezeu că nu vorbesc cu Brigitte până nu se face mama bine”, a declarat Florin Pastramă, potrivit spynews.ro.

Florin Pastramă:  ”Brigitte se ducea la mama fără mine, mai des ca mine”

Florin Pastramă a povestit că mama sa l-a sunat și l-a rugat să vorbească cu Brigitte. Acesta a explicat care este relația dintre cele două.

„Pe mine m-a sunat mama și mi-a spus te rog frumos răspunde-i lui Brigitte. Au vorbit ele ca fetele. V-am spus, Brigitte venea mereu la noi acasă. Chiar și fără mine, chiar râdeam cu Brigitte: ”Brigitte tu ești fata ei?. Te duci fără mine la mama acasă”, și îi citea tot timpul Biblia. Lui mama îi plăcea foarte tare că mama crede foarte tare în Domnul Iisus și îi citea Biblia, câte 5 pagini în fiecare zi. Apoi am avut iar o discuție cu Brigitte, iar m-am enervat și nu s-a mai dus Brigitte. Deci Brigitte se ducea la mama fără mine, mai des ca mine la mama mea. Așa relație avea Brigitte cu mama, oameni buni. Nu suntem niște oameni răi, nu am o mama rea, dar Brigitte credulă a pus urechea la mesajele care sunt pe Facebook, care sunt pe Instagram, la ”prieteni””, a afirmat Florin Pastramă.

„Era chiar înainte cu o seară de rugăciune. Mândria stă în fața decăderii. Am zis să fiu cea care lasă de la ea. Și așa mi-a zis și ea. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. M-am gândit că poate o să aibă și el o maturitate și nu va mai pleca de fiecare dată când sunt probleme”, a spus și Brigitte Pastramă după discuția pe care a avut-o cu soacra sa, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...