Care este atuul fizic cu care atragi atenția în funcție de zodie

02.04.2021, 12:22
Care este atuul fizic cu care atragi atenția în funcție de zodie
Care este atuul fizic cu care atragi atenția în funcție de zodie

Fiecare persoană are un atu fizic cu care iese în evidență și cu care atrage imediat atenția.

Potrivit experților în astrologie, nativii din fiecare zodie au o caracteristică fizică cu care reușesc să atragă atenția imediat.

Astfel, nativii din zodia Berbec atrag atenția cu mersul lor. Felul în care merg arată cât de deciși și determinați sunt.

Părul, atuul fizic al nativilor din zodia taur

Părul este ceea ce atrage imediat atenția în  eea ce-i privește pe cei născuți sub semnul Taurului. Podoaba lor capilară, mereu îngrijită, atrage admirația celor cu care aceștia intră în contact.

Cel mai mare atu fizic al femeilor din zodia Gemeni este bustul. Atunci când își afișează decolteul vor atrage instant privirile celor din jur.

Despre persoanele născute în zodia Rac se spune că reușesc să capteze atenția celor din jur cu zona gurii. Buzele sunt considerate principalul lor atu fizic, iar felul în care zâmbesc cuc erește pe toată lumea.

Ochii, principala atracție a Leilor

Nativii din zodia Leu vor atrage mereu atenția cu ochi. Privirea lor reflectă exact personalitatea puternică pe care aceștia o au.

Fecioarele reușesc că capteze atenția cu bustul, acesta fiind principalul lor atribut fizic. Sunt conștienete de acest lucru și știu exact cum să și-l pună în valoare.

La fel ca nativii din zodia Berbec, cei născuți sub semnul Balanței atrag atenția cu mersul și picioarele. Felul în care pășesc arată cât de echilibrați și fermi sunt6 nativii din această zodie.

Capricornii atrag privirile cu mâinile lor

Despre Scorpioni se spune că atrag toate privirile cu posteriorul, pe care știu foarte bine să și-l punăî în valoare prin vestimentația aleasă.

Ochii reprezintă cel mai mare atu fizic al Săgetătorilor. Doar dintr-o privire, nativul din această zodie poate cuceri pe oricine.

Pentru nativii din zodia Capricorn, mâinile sunt principalul atu fizic. Se spune că acolo este concentrată toată energia lor.

Atuul nativilor din zodia Pești – fața

Persoanele născute sub semnul Vărsătorului vor atrage imediat atenția cu silueta lor.

Vor ști întotdeauna cum să facă din trăsăturile lor fizice un punct forte, adoptând ținute sare să le pună în valoare trupul atletic.

Nativii din zodia Pești vor atrage întotdeauna atenția cu zona feței. Vor ști întotdeauna cum să-și pună în evidență pomeții, ochii, gura și zona gâtului astfel încât să capteze insrtant interesul celor din jur.

citește și...