Care a fost primul loc de muncă al lui Teo Trandafir ”Din primul salariu mi-am cumpărat un Moș Crăciun de ciocolată și l-am mâncat în baie”

22.03.2021, 16:31
Care a fost primul loc de muncă al lui Teo Trandafir ”Din primul salariu mi-am cumpărat un Moș Crăciun de ciocolată și l-am mâncat în baie”
Care a fost primul loc de muncă al lui Teo Trandafir ”Din primul salariu mi-am cumpărat un Moș Crăciun și l-am mâncat în baie”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a dezvăluit care a fost primul său loc de muncă și ce a făcut cu banii din primul salariu.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu foarte mulți ani.  Teo Trandafir a dezvăluit, pentru adevarul.ro, care a fost primul ei loc de muncă și ce a făcut cu banii din primul salariu. Vedeta a lucrat la o agenție de turism.

”Îmi aduc aminte că m-am angajat pentru că vorbeam limba franceză, nimeni de acolo nu o ştia. Era o agenţie din Franţa care deschisese un birou şi în Bucureşţi. S-au bucurat să mă aibă în echipă. În acea perioadă exista liberalizarea preţurilor, şi de dimineaţă până seară, preţurile fluctuau fantastic. Dimineaţă pâinea era trei lei şi până seară devenea nouă lei. Din primul salariu, deşi era vară, mi-am cumpărat un Moş Crăciun de ciocolată şi l-am mâncat în baie”, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir, despre TV. ”Mie televiziunea nu mi se potrivește mănușă”

Teo Trandafir a vorbit și despre televiziune. ”Mie televiziunea nu mi se potriveşte mănuşă… Se pare că fac asta mai bine decât alţii. Pentru mine radioul este casa mea şi locul unde mă simt ca peştele în apă. Acolo nu ai decoruri, machiaj, locuri unde să te refugiezi şi afli dacă eşti sau nu bun. Şi dacă eşti, din ce eşti făcut… La televizor poţi să arăţi lucruri amuzante”, a afirmat ea.

”Cred că ştiu să fac legături şi asta este esenţial, mai ales într-o emisiune în direct în care materialele se succed, fiind o emisiune magazin. Trebuie să ştii să legi aceste elemente între ele, să nu se vadă când se întâmplă ceva, când nu vine un invitat, de exemplu. Trebuie să faci să pară că aşa trebuia să fie”, a adăugat aceasta.

Întrebată dacă statutul de persoană publică i-a adus neplăceri, Teo Trandafir a răspuns: ”Da, mi-a adus mari neplăceri care acum s-au reglat prin lege. La vremea respectivă legea era foarte permisivă cu oamenii care te fotografiau în spaţii private. Dacă faci un lucru reprobabil într-un spaţiu public sunt de acord să fii fotografiat, dar în spaţiul meu, în casa, mea, în curtea mea, nu. Mie mi-a fost fotografiat copilul în curtea noastră, era mică. Nu este OK să faci asta. Am preferat mereu să am o imagine de solitară, n-am ieşit cu nimeni, n-am avut iubit, prieteni, imagine care era de fapt o minciună. Nu am dorit să fie fotografiaţi prietenii, să scrie presa lucruri urâte despre oamenii pe care eu îi iubeam. Acum pot ieşi la restaurant cu prietenii mei, cu copilul meu fără probleme”.

citește și...