Care a fost prima poreclă a lui Adi Mutu și de la ce i s-a tras. ”M-a văzut antrenorul”

28.03.2021, 10:49
Care a fost prima poreclă a lui Adi Mutu și de la ce i s-a tras. ”M-a văzut antrenorul”
Care a fost prima poreclă a lui Adi Mutu și de la ce i s-a tras. ”M-a văzut antrenorul”

Fostul fotbalist și actual antrenor Adrian Mutu a dezvăluit care a fost prima sa poreclă și care este povestea acesteia.

Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale U21 a României, a mărturisit că una dintre poreclele pe care le-a avut a fost Broni. Acesta a explicat, în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”, realizată de Irina Păcurariu la TVR2, că s-a ales cu această poreclă a mâncat șapte porții de macaroane cu nucă și zahăr. „Cred că aveam în jur de 10 ani… Eram în în cantonament în Ucraina, la Odessa și am mâncat cam multe porții de paste cu nucă și zahăr… ceva de genul acesta. Mai precis 7 porții. Îmi amintesc că la sfârșit eram foarte plin. M-a văzut atunci antrenorul, domnul Mihai Ianovschi și a spus „Ai mâncat ca un brontosaur”. Și așa m-am ales cu porecla”, a dezvăluit Adrian Mutu, citat de click.ro.

La aceeași emisiune, Adrian Mutu a vorbit și despre fotbal. ”Vorbeam cu cineva și îmi spunea că munca în fotbal, dacă este făcută așa cum trebuie, bate talentul. De fapt, în toate sporturile, nu numai în fotbal. Talentul doar te califică, dar trebuie să îl cultivi. Ca să ajungi să îți pui în valoare talentul îți trebuie pregătire fizică și seriozitate că altfel te pierzi pe drum”, a mai declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu, la a treia căsnicie

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario.

De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani.

Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

citește și...