Care a fost prima operație estetică pe care și-a făcut-o Ruby. ”A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură”

22.06.2022, 11:29
Care a fost prima operație estetică pe care și-a făcut-o Ruby. ”A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură”
Care a fost prrima operație estetică pe care și-a făcut-o Ruby. ”A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a dezvăluit care a fost prima operație estetică pe care și-a făcut-o și când anume.  Vedeta, în vârstă de 33 de ani , a explicat care a fost motivul pentru caare s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. ”A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură”, a declarat ea.

Ruby a că și-a făcut prima sa intervenție estetică la vârsta de 18 ani.

Aceasta s-a lăsat pe mâna medicilorr pentru a-și opera nasul. Ulteriorr, Ruby și-a pus implanturi, însă a mărturisit că a avut de tas din cauza acestei intervenții.

Care a fost prima operație estetică pe care și-a făcut-o Ruby. ”Tati mi-a băgat de mică în cap că atunci când o sa fiu mare o să-mi facă un nas frumos. Și s-a ținut de cuvânt”

„Rinoplastia a fost prima mea intervenție estetică și a fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură. Am făcut-o la 18 ani. Avem un nas mai zbârcit. Era mai măricel, mai strâmb… Mai postez poze cu mine din liceu și nu-mi plăcea, mă complexa destul de tare”, a spus Ruby la o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

”Tati mi-a băgat de mică în cap că atunci când o sa fiu mare o să-mi facă un nas frumos. Și s-a ținut de cuvânt. Era un subiect care mă apăsa, mă complexa. Mă machiam, din cauza asta, mult mai intens la ochi. Am rinoplastie, după care am făcut greșeala de a-mi pune implanturi. Am căzut într-o capcană proastă. Un implant a rămas întors și a fost nevoie de 7 ani ca să rezolv problema”, a completat artista.

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucrru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

citește și...