Cântărețul Raoul este în doliu. ”A plecat mama”

13.07.2022, 10:44
Cântărețul Raoul este în doliu. ”A plecat mama”
Cântărețul Raoul este în doliu

Cântărețul Raoul, în vârstă de 43 de ani, trece prin cele mai grele momente din viața sa. Mama artistului a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, pe contul său de pe o rețea de socializare. ”A plecat mama… Sunt mai săac ca niciodată. Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce”, a scris Raoul în mediul online.

Suferință fără margini pentru binecunoscutul cântăreț Raoul, pe numele său real Rareș Borlea.

Mama artistului a încetat din viață, anunțul direros fiind făcut de artist pe o rețea de socializare.

Cântărețul Raoul este în doliu. ”Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă”

”A PLECAT MAMA… Sunt mai sărac ca niciodată.  Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale. Știu că pleci dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă.  Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci.! TE IUBESC MAMĂ❤️”, a transmis Raoul în mediul online.

Artistul a primit numeroase mesaje de condoleanțe  după vestea tragică a dispariției mamei sale.

Raoul, susținut de părinții săi

Raoul este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Cei care l-au îndrumat spre muzică au fost părinții lui, de la care se pare că a moștenit talentul.

„Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu. Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moștenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru…îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi. Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţe aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, spunea Raoul pe rețelele de socializare.

citește și...