Starea de sănătate a lui Titi Aur, după ce s-a infectat cu COVID-19! “Nu mă simt prea bine”

04.04.2021, 17:11
Starea de sănătate a lui Titi Aur, după ce s-a infectat cu COVID-19! Nu mă simt prea bine
Starea de sănătate a lui Titi Aur, după ce s-a infectat cu COVID-19! "Nu mă simt prea bine"

Pilotul Titi Aur a ajuns de urgență la spital, iar în prezent se află pe mâinile medicilor, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Din nefericire, el nu poate respira normal fără masca de oxigen.

Titi Aur a mărturisit că se simte destul de rău, plămânii lui fiind afectați în proporție de 30%. El se află internat la spitalul suport COVID-19 ”Elena Beldiman” din Bârlad.

Titi Aur nu se simte prea bine

„Nu mă simt foarte bine, nu pot respira fără mască, și acum am oxigen la nas, niște tubulețe. Încerc să vorbesc puțin cu dumneavoastră, sper că nu prea mult, pentru că mă apucă tusea dacă vorbesc prea mult.

Sunt internat de joi, am fost depistat duminică, am primit tratament acasă pentru că nu aveam afectat plămânul, la toate controalele făcute duminică, dar joi am avut probleme, dificultăți cu respirația și am venit la spital.

La computerul tomograf s-a văzut că ambii plămâni sunt afectați în proporție de 30%, ceea ce înseamnă deja grav. 85% dintre pacienții COVID nu au plâmânii afectați și pot fi tratați acasă, bineînâeles, tot sub supravegherea medicului”, a explicat Titi Aur, pentru Digi24.

Titi Aur s-a protejat cu mască de protecție

‘Știam despre COVID, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez. Am înțeles că dacă faci parte din cei 85% cu o formă relativ ușoară, poți să treci mai ușor, dar dacă ești ghinionist să fii în cei 15%, este foarte important să ajungi cât mai repede la spital.

Dacă nu ajungi la spital sub supravegherea medicilor și plămânul începe să fie afectat mai mult de 50% – 65%, 70%, atunci munca medicilor devine foarte grea și trebuie să contribuie foarte mult Dumnezeu ca să te poată salva. Sau, dacă ai ghinionul să ai și alte boli grave – diabet, inimă și altele – atunci situația se complică și mai mult, pentru că organismul trebuie să lupte cu mai multe boli, și asta este foarte greu’, a mai adăugat acesta.

citește și...