Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la “Chefi la cuțite”, a murit. Mesajul emoționant transmis de Cătălin Scărlătescu

04.11.2021, 13:33
Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație la Chefi la cuțite, a murit. Mesajul emoționant transmis de Cătălin Scărlătescu

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație cu fiecare apariție a sa la emisiunea ”Chefi la cuțite”, a murit. Bărbatul a încetat din viață, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Vestea tristă a fost dată chiar de către prietenii și apropiații bucătarului.

Raluca Neagu, o prietenă apropiată a lui Liviu Chiorpec, a dat trista veste pe Facebook.

„E o dimineata in care îmi moare un prieten dupa o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astazi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu- i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.

Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu

Vestea i-a întristat pe mulți, iar recțiile și mesajele nu au întârziat să apară. Printre cei care au transmis un mesaj de condoleanțe se numără și chef Cătălin Scărlătescu.

„Drum bun prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Cine a fost Liviu Chiorpec

Liviu Chiorpec s-a reinventat și a devenit bucătar, după ce a lucrat timp de douăzeci de ani într-o corporație. Bucătarul era de profesie inginer.

Liviu Chiorpec a reușit să aducă zâmbete celor trei bucătari, în 2019. El s-a prezentat la “Chefi la Cuțite” pentru a-i face o surpriză lui Cătălin Scărlătescu.

”L-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (…) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă”, a povestit el in emisiune.

Povestea lui este una extrem de interesantă. A renunțat la corporație după 20 de ani pentru bucătărie. Liviu Chiorpec era profesor de gastronomie la o școală de cooking.

”Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă… Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, a spus concurentul.

 

citește și...