Cântăreața Ami a avut COVID-19. ”Cum? Rămâne o enigmă”

06.04.2021, 13:55
Cântăreața Ami a avut COVID-19. ”Cum? Rămâne o enigmă”
Cântăreața Ami a avut COVID-19. ”Cum? Rămâne o enigmă”

Cântăreața Ami a declarat că a fost infectată cu noul coronavirus.

Cântăreața Ami a avut COVID-19. Acesta a mărturisit, în mediul online, că nu știe cum a luat virusul. De asemenea, artista a explicat că s-a confruntat cu simptome ușoare.

”Buna ziua tuturor! Vin cu stirile din ultima perioada in care am lipsit cu desavarsire din lumea palpitanta a online-ului. Am fost confirmata pozitiv cu Covid-19. Cum? Ramane o ENIGMA. In urma unor simptome acute de chef de nimic imi facusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis: ce super. Experienta mea cu acest intrus neinvitat in organismul meu, n-a fost deloc problematica- (stati linistiti ca nu-l laud si nici aplaud)…da sa zicem ca a fost bland cu mine. O fi zis- asta e mica si a dracu, ii dau o doza conform gabaritului, ca altfel ma bate’. A stiut el ce-a stiut! Norocul meu! Cele mai prezente simptome au fost de usoara oboseala, chef de dormit, stat, lenevit, trândăvit, tolănit si alte corespondente. M-am si intrebat- sigur esti tu, covidule?’- mda, daca asa au zis cele 3 teste facute, nu puteam sa vin eu sa le contrazic. Totusi, cred ca am fost infectata cu Tulpina Piticului de Gradina’! Asa ca, am trecut la atac pozitiva si-n gandire, i-am râs in nas cu nasul infundat, i-am administrat tratamentul de expulzare si… dus a fost! A disparut rapid si eficient! Cele 3 teste au iesit de data asta negativ, iar eu ma declar cel mai usor caz de -virus care cred ca v-a fost prezentat!”, a explicat Ami.

”Acum lasand abordarea asta haioasa la o parte, facand haz de necazul’ meu, categoric situatia trebuie luata in serios, si nu incerc nicidecum sa minimalizez efectele covidului! Stiu ca exista cazuri grave si/sau care sunt suprapuse cu alte afectiuni si automat cazurile devin mult mai dificile, iar persoanele care au trecut prin asta stiu cel mai bine si n-am fost deloc indiferenta la suferinta acestora… Insa, prea mult se seamana panica printre oameni, iar epidemia de isterie e mult mai mare decat infectia cu coronavirus. Am vrut sa vin cu o alta abordare a unei astfel de situatii, poate chiar sa pun un zambet pe chipul celor care au o teama in fata situatiei de fata. Sa promovam si cazurile usoare, nu doar pe cele grave!”, a mai spus vedeta.

SA DISCUTAM SI DESPRE CAZURILE USOARE de COVID-19, NU DOAR DESPRE CELE GRAVE! ☺️

Buna ziua tuturor! Vin cu stirile din…

Publicată de AMI Official pe Luni, 5 aprilie 2021

983.217 de cazuri de coronavirus pe teritoriul țării noastre

Alte 5.231 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 983.217. În ultima zi au decedat alte 196 de persoane. Până astăzi, au decedat 24.386 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 14.052. Dintre acestea, 1.466 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.849.813 teste RT-PCR și 661.094 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 67.046 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 16.724 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 47.882 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 122 de persoane. De la debutul pandemiei, 880.429 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...