Când va fi înmormântată Tamara Buciuceanu

16.10.2019, 12:34
Când va fi înmormântată Tamara Buciuceanu
Când va fi înmormântată Tamara Buciuceanu

Când va fi înmormântată Tamara Buciuceanu? Actrița a murit marți, 15 octombrie, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița era internată pe fondul unor probleme cardiace mai vechi.

Când va fi înmormântată Tamara Buciuceanu

Pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu doamnei teatrului românesc, trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu va fi depus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou, potrivit romaniatv.net. Înmormântarea va avea loc vineri, 18 octombrie.

Tamara Buciuceanu explica, în urmă cu doi ani, că a insistat mereu să i se spună și ‘Botez’, după soțul ei, Alexandru Botez. Cei doi au fost căsătoriți timp de 33 de ani.

‘Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi’, spunea Tamara Buciuceanu.

citește și...