Când va avea loc finala ‘Chefi la cuțite’! Cine se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro

08.06.2021, 18:38
Când va avea loc finala 'Chefi la cuțite'! Cine se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro
Când va avea loc finala 'Chefi la cuțite'! Cine se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro

Show-ul ‘Chefi la cuțite’ 2021, de la Antena 1, se apropie de final. Producătorii emisiunii culinare au anunțat când va avea loc marea confruntare în urma căreia va fi desemnat mare câștigător de la ‘Chefi la cuțite’. 

Doar 11 concurenți au mai rămas în bucătăria „Chefi la cuțite”, care vor demonstra că sunt cei mai buni și merită trofeul de 30.000 de euro.

Când va avea loc finala ‘Chefi la cuțite’

Cele trei echipe colorate urmează să se dueleze în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9, care va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie. Săptămâna viitoare, emisiunea se va desfășura duminică, luni, marți și miercuri. Din păcate, până în ziua finalei vor mai exista și alte eliminări, după cum arată regulamentul concursului, scrie paginademedia.

Al 15-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o veste neașteptată pentru Florin Dumitrescu. Juratul a mai pierdut un concurent.

Cătălin Scărlătescu a câștigat cel de-al 15-lea battle, motiv pentru care echipa verde și cea albastră au intrat la duel. La finalul acestuia, concurentul care a obținut cel mai mic punctaj a părăsit competiția.

Ciprian Antone a obținut șapte puncte, cea mai mică note dintre toate. Concurentul din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a fost eliminat.

Cum se va sfârși confruntarea cu numărul 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite, ce echipă va adjudeca o nouă victorie, dar și ce concurent va părăsi la finalul serii competiția, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

citește și...