Când și unde va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros

27.07.2021, 15:56
Când și unde va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros
Când și unde va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros

Lidia Bejenaru, soția dirijorului Nicolae Botgros, a încetat din viață la 68 de ani, în urma unei hemoragii puternice. În ultima săptămână, femeie suferise trei operații. Lidia Bejenaru fusese diagnosticată cu cancer la colon. 

Soția lui Nicolae Botgros va fi înmormântată la Chișinău

Trupul neînsuflețit al artistei a fost depus la Palatul Național din Chișinău. Înmormântarea soției lui Botgros va avea loc miercuri, 28 iulie. Artista va fi înmormântată la Cimitirul Ortodox Central din Chișinău.

Laura Lavric, bună prietenă a cuplului, a dezvăluit că nu va putea să meargă la înmormântare.

“Colea a fost cu Lidia și pe la Viena, a avut probleme și cu un picior, din câte știu. A fost operată și a făcut niște complicații. S-a prăpădit, săraca! Nu pot să merg la înmormântare cu Covid-ul ăsta. Îmi pare atât de rău! Eu am făcut Covid și am imunitate, dar nu am fost internată în spital. Ăștia nu o să mă creadă că am imunitate, mă bagă în carantină”, a declarat Laura Lavric, în lacrimi, la Prima TV.

Nicolae Botgros a călcat strâmb în mariajul cu Lidia Bejenaru

Lidia Bejenaru și dirijorul Nicolae Botgros erau căsătoriți de aproape 50 de ani. Cu toate că solistul a fost acuzat că a făcut un copil cu amanta, artista de muzică populară Anișoara Dabija, cei doi nu au divorțat.

Povestea de iubire dintre Nicolae Botgros și solista a început de pe vremea când Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Fostul soț al al Anișoarei a scos la iveală faptul că cei doi au o relație de mulți ani.

‘Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc’, declara Dumitru Guşevatîi, în 2019.

citește și...