Când și unde va fi înmormântată Gabi Luncă! Ultima dorință a solistei de muzică lăutărească

03.04.2021, 18:02
Când și unde va fi înmormântată Gabi Luncă! Ultima dorință a solistei de muzică lăutărească
Când și unde va fi înmormântată Gabi Luncă! Ultima dorință a solistei de muzică lăutărească

Gabi Luncă, celebra solistă de muzică lăutărească, a murit, vineri seară (2 aprilie), la câteva ore după Nelu Ploieșteanu. Artista de 81 de ani s-a stins din viață în urma infecției persistente cu COVID-19. 

Gabi Luncă a decedat la Spitalul Județean Ilfov! Familia ei a decis ca funeraliile să aibă loc săptămâna viitoare. Gabi Luncă a lăsat în urmă patru copii, fetele Estera, Sara şi Rebeca şi fiul Emanuel.

Pentru că-și iubeau enorm mama, aceștia au decis să să-i îndeplinească mamei lor ultima dorință, și anume să fie înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu. Celebrul instrumentist a murit pe 28 ianuarie 1998.

Când și unde va fi înmormântată Gabi Luncă

Conform Click!, copiii lui Gabi Luncă au făcut o solicitare la DSP prin care cereau să li se aprobe o înmormântare creștinească pentru regretata solistă. Cererea a fost acceptată, iar Gabi Luncă va fi condusă pe ultimul drum cu porumbei albi și covor roșu.

În plus, familia lui Gabi Luncă va deshuma trupul neînsuflețit al lui Ion Onoriu, care este înmormântat la Cimitiriul Străulești acum, pentru a-și dormi somnul de veci alături de soția lui, Gabi Luncă, la cimitirul Dămăroaia, așa cum și-a dorit artista.

“Asta a fost dorința mamei mele, să fie împreună cu tata și după moarte. Vom face tot ce este posibil să-i îndeplinim dorința. Îmi înmormântez ambii părinți”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Gabi Luncă era internată în spital de mai bine de două săptămâni. Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a dezvăluit că infecția cu coronavirus i-a fost fatală mamei sale.

“Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat până în ultima clipă că mama se va întoarce acasă sănătoasă. Când am dus-o la spital, în primele zile, și i-au pus masca, își revenise. Dar în trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plămânul a fost atacat aproape sută la sută”, a mai declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Gabi Luncă s-a luptat cu cancerul

În 2009, Gabi Luncă simțit că ceva este în neregulă cu ea și a mers la medic. Din păcate, acolo a aflat că suferă de cancer, însă a reușit să iasă învingătoare din această bătălie pe viață și pe moarte.

“Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, mărturisea cântăreața.

”Această boală este foarte grea, am avut momente de disperare. M-am jelit zile întregi, mă uitam la toate hainele şi mă întrebam dacă mă mai întorc acasă ca să pot să le port. Citostaticele au fost insuportabile pentru mine, dar Dumnezeu nu m-a lăsat”, mai povestea ea în urmă cu câțiva ani.

citește și...