A murit Gabi Luncă! Era internată în spital din cauza infecției cu COVID-19

03.04.2021, 09:32
A murit Gabi Luncă! Era internată în spital din cauza infecției cu COVID-19
A murit Gabi Luncă! Era internată în spital din cauza infecției cu COVID-19

Doliu imens în lumea artistică! A murit Gabi Luncă. Celebra solistă de muzică lăutărească a decedat vineri, 2 aprilie, în aceeași zi în care a murit și Nelu Ploieșteanu.

Solista în vârstă de 82 de ani a fost răpusă de Covid-19, la Spitalul Județean Ilfov. În trecut, reușise să învingă cancerul de sân.

Gabi Luncă a fost răpusă de COVID-19

Fiica artistei, Rebeca Onoriu, făcuse mărturisiri, în urmă cu câteva zile, despre starea de sănătate a mamei sale.

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90. S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni.

S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

La aflarea veștii că Gabi Luncă nu mai este, Elena Merișoreanu a izbucnit în lacrimi.

“Nu pot să cred! Într-o zi de vineri cu toții! Sunt în șoc! Doamne, Dumnezeule, să aibă așa o moarte! Soțul meu abia a ieșit din spital. I-a luat Dumnezeu pe toți atât de repede! Doamna Gabi era o persoană foarte credincioasă”, a spus Elena Merișoreanu, la Antena 3.

citește și...