Când și unde l-a întâlnit Adrian Enache pe idolul său. ”Când l-am văzut lângă mine, am început să tremur tot”

12.04.2021, 16:21
Când și unde l-a întâlnit Adrian Enache pe idolul său. ”Când l-am văzut lângă mine, am început să tremur tot”
Când și unde l-a întâlnit Adrian Enache pe idolul său. ”Când l-am văzut lângă mine, am început să tremur tot”

Cântărețul Adrian Enache a povestit cum l-a întâlnit pe celebrul artist Tom Jones, unul dintre idolii săi.

Adrian Enache a fost dintotdeauna fascinat de unul dintre cei mai de succes artiști din lume – Tom Jones. Adrian Enache a povestit, pentru as.ro, cum l-a întâlnit pentru prima oară pe starul internațional. Se afla la un festival de muzică din Turcia: ”Am câștigat un festival în Turcia, prin 90 și ceva. Organizatori mi-au făcut o surpriză, citindu-mi cv-ul, unde eu am scris că sunt mare fan Tom Jones”. ”Eu am cântat o melodie de la el, ”Delilah”, și una turcească… După ce îmi dau trofeul, trebuia să cânt o piesă din cele două. Mi-au zis că îmi pun Tom Jones. Am zis că sunt ok, îmi place. Eu nu știam că el era invitat să susțină un recital acolo, în seara aia. Mi-au pus negativul, iar eu am început. ”I saw the light on the night that i passed by her window” și după apare el: ”I saw the flickering shadows of love on her blind” Când l-am văzut lângă mine, am început să tremur tot, mai ceva ca Shakin Stevens. Îmi tremurau picioarele fără să le comand”, a completat el.

Adrian Enache și-a amintit și de un moment emoționant pe care l-a trăit în America, atunci când s-a întâlnit cu fostul mare fotbalist Liță Dumitru. ”Am avut șansa să-mi cunosc idolul, pe Liță Dumitru. Eu eram cu Steaua, stelist din ăla vechi, cu Steaua 86. Luam cărămidă și îmi scriam pe tricou numărul 10. Spuneam că sunt Liță Dumitru. A avut grijă Doamne, Doamne. Cum să se întâmple mai frumos decât ce mi s-a întâmplat mie. Acum trei ani am avut concert în Atlanta. Ghici cine vine la mine? Liță Dumitru și îmi zice, sunt mare fan al dumneavoastră. Mi s-au umplut ochii de lacrimi: ”Cum? Cum să fiți fanul meu? Dumneavostră sunteți idolul meu, eu sunt fanul dumneavoastră. Vă iubesc”. Am rămas prieteni, și acum vorbim. Am stat la el, în Atlanta”, a mai spus Adrian Enache pentru sursa mai sus-menționată.

Adrian Enache a fost căsătorit și are doi copii

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Artistul a mărturisit că ambii copii i-au moștenit pasiunile, muzica și filmul.

”Sunt foarte fericit să regăsesc la cei doi copii ai mei ambele pasiuni: muzica şi filmul. David este pe zona filmului, face şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu. Diana este pasionată de televiziune, radio şi muzică. Sunt fericit că Dumnezeu a hărăzit-o cu o asemenea voce şi sper din toată inima să mă depăşească”, a spus acesta într-un interviu.

citește și...