Când și de ce a vrut Ioana Ginghină să plece din țară. ”Doar să scape de oamenii de aici”

07.08.2020, 12:36
Când și de ce a vrut Ioana Ginghină să plece din țară. ”Doar să scape de oamenii de aici”
Când și de ce a vrut Ioana Ginghină să plece din țară. ”Doar să scape de oamenii de aici”

Actrița Ioana Ginghină a făcut mărturisiri. vedeta a explicat când a fost pentru prima oară când i-a trecut prin cap să plece din România.

Pe blogul ei, Ioana Ginghină a explicat că a vrut să plece din țară în urma unei întâmplări dintr-un parc bucureștean, din urmă cu ani. Actrița a mărturisit că și-a dorit să părăsească România pentru ca fetița ei și a lui Alexandru Papadopol, Ruxandra, să aibă parte de altă viață și într-un alt mediu mai civilizat.

”Mi s-a făcut greață, apoi m-au luat nervii”

”Ți-am povestit când am simțit prima dată că vreau să plec din țara asta?
Eram acum aproximativ 10 ani, în parc la Moghioroș, cu Ruxandra, care avea la vremea aceea în jur de 2 ani.
Am ajuns în parc, la un loc de joacă care avea si zona cu nisip, am scos găletușa, formele și lopățelele și ne-am pus pe jucat.

Într-un moment de neatenție de câteva secunde, o văd pe Ruxi că bagă ceva în gură, credeam că e o piatră, ceva și disperată i-am băgat mâna în gura să o scot…

Nu era o piatră, era un muc de țigară, aruncat acolo, în groapa de nisip pentru copii.
Instantaneu mi s-a făcut greață, apoi m-au luat nervii și am realizat că trebuie să mă car din țara asta, dacă vreau ca Ruxandra să trăiască civilizat.

Nu să trăiască mai bine, nu să aibă mai mulți bani, nici la educație nu mă gândeam în acel moment, ci doar să scape de oamenii de aici.

Era aruncat intenționat, acel chiștoc în groapa de nisip pentru copiii de maxim 5 ani.
Adică cine l-a aruncat nici măcar nu s-a gândit ce pericol poate aduce acel rest de țigară.

Când mi-am dat seama de cât de indolenți pot fi oamenii, mulți dintre ei, mi-am zis că degeaba avem o țară frumoasă dacă e populată de oameni atât de ignoranți.

De ce mi-a venit să scriu despre asta acum? Pentru ca încă mă enervează să vad cum, dupa 10 ani, încă aruncam gunoaie din mașină, mucuri de țigară nu mai zic, iar de câteva luni văd și măști.
De parcă nu aveam destule: doze, peturi, hârtii, diverse ambalaje, acum avem și măști numai bune de aruncat pe jos, nu la gunoi, direct de jos”, a detaliat Ioana Ginghină pe blogul său.

citește și...