Când se va căsători Alina Vidican cu iubitul milionar, la Miami. Bărbatul a dezvăluit tot

27.07.2021, 12:01
Când se va căsători Alina Vidican cu iubitul milionar, la Miami. Bărbatul a dezvăluit tot
Când se va căsători Alina Vidican cu iubitul milionar, la Miami. Bărbatul a dezvăluit tot

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se pregătește să facă nunta cu logodnicul milionar. De mai bine de patru ani, blondina se iubește cu Claude Senhoreti, un tânăr afacerist din Brazilia. Cei doi urmează să-și unească destinele la finalul lunii august, în Miami. 

Când se va căsători Alina Vidican cu iubitul milionar

Claude, logodnicul Alinei Vidican, a dat din casă și a dezvăluit că se vor căsători pe 26 august. Toții invitații vor avea parte de o surpriză. Din meniu nu vor lipsi sarmalele cu smântână sau coastele de miel.

„26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide’, a declarat Claude, scrie VIVA!

Alina Vidican, cerută de soție de iubitul brazilian

Alina Vidican și Claude s-au cunoscut pe vremea când bărbatul era încă însurat. Abia în 2020, Claude a divorțat de femeia cu care avut o căsnicie de șapte ani. Alina și Claude s-au logodit deja, iar anul acesta urmează să se căsătorească.

“Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican, scrie Fanatik.

citește și...