Când o botează Cristina Cioran pe fetița ei. Cine sunt nașii micuței

22.02.2022, 14:03
Când o botează Cristina Cioran pe fetița ei. Cine sunt nașii micuței
Când o botează Cristina Cioran pe fetița ei. Cine sunt nașii micuței

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani,  a dat detalii despre botezul fetiței sale și a lui Alexandru Dobrescu, Ema. Vedeta a dezvăluit că evenimentul va avea loc în primăvara acestui an. ”Ne dorim să se relaxeze măsurile”, a spus aceasta. De asemenea, Cristina Cioran a declarat că a ales deja nașii pentru micuța sa.

Cristina Cioran formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu. Actrița și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie 2021.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni.

Actrița se pregătește acum de botezul fiicei sale, care va avea loc în primăvara acestui an. Vedeta își dorește o petrecere alături de care să petreacă cu oameni dragi, astfel că așteaptă să se maii relaxeze măsurile de restricție impuse de pandemia de coronavirus. Nașii de botez ai micuței Ema sunt prieteni apropiați ai Cristinei Cioran.

Când o botează Cristina Cioran pe fetița ei.”Avem planuri, să vedem dacă le putem pune în aplicare”

”Am vrut să evităm să facem botez în această perioadă de iarnă, așa că facem la primăvară. Ne dorim o petrecere de botez, așa că nu ne grăbim, pentru că ne dorim să se relaxeze măsurile, să ne revedem cu prietenii cu rudele, să fie ca o reuniune. Avem planuri, să vedem dacă le putem pune în aplicare”, a dezvăluit Cristina Cioran pentru revista Viva.

”Nașii sunt niște prieteni apropiați, nu sunt  cunoscuți”, a mai spus vedeta, pentru sursa mai sus-menționată, despre botezul fetiței sale.

”Vrem să facem botezul. De nuntă… am mai vorbit, o să vedem. Repet, pentru mine este important să ne înțelegem și să fim fericiți și bebelușul sănătos, atât”, a încheiat actrița.

citește și...