Când naște Anda Călin. ”Este un cadou pentru Liviu”

28.02.2020, 09:41
Când naște Anda Călin. ”Este un cadou pentru Liviu”
Când naște Anda Călin. ”Este un cadou pentru Liviu”

Liviu Vârciu va devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, va naște în toamna acestui an.

Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta se află în cea de-a cincea lună de sarcină. Liviu Vârciu și Anda Călin, care au o fetiță împreună, vor avea un băiețel de data aceasta.

Anda Călin va naște în toamna acestui an.

„Anda este foarte fericită că va deveni mamă la începutul toamnei şi momentan nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru click.ro.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

citește și...