Când își va boteza Silvana Rîciu fetița. Data aleasă de solistă este una cu însemnătate pentru ea

09.10.2020, 14:25
Când își va boteza Silvana Rîciu fetița. Data aleasă de solistă este una cu însemnătate pentru ea
Când își va boteza Silvana Rîciu fetița

Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu aproximativ două săptămâni. Solista i-a dăruit o fetiță soțul ei, Nicușor Ioniță. Micuța va purta numele Anastasia Maria și va fi botezată în curând.

Silvana Rîciu și partenerul ei, Nicușor Ioniță, sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți. Artista a mărturisit că fetița este minunea din viața lor. În plus, bebelușa este cuminte și nu plânge.

Silvana Rîciu se pregătește să-și boteze fiica cea mică

‘Esta măricica si foarte, foarte cuminte. Nici nu zici ca avem bebe in casa. De la inceputul sarcinii si pana acum am citit in fiecare seara Paraclisul Maicii Domnului, rugandu-ma sa fie cuminte, linistita, sanatoasa, sa nu fie genul acela de bebelus care plange mereu si uite ca Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunea si chiar asa este bebita.

Paraclisul Maicii Domnului se citeste, de obicei, timp de 40 zile. Eu l-am citit insa neincetat toata sarcina si chiar si acum dupa nasterea bebitei, pentru a avea un copil sanatos, cuminte, linistit, pentru ca Dumnezeu sa o aiba mereu in paza, pentru ca ea sa aiba o viata buna si frumoasa, pentru a fi ferita de tot ce e rău’, a declarat Silvana pentru Star Popular.

Silvana Rîciu și soțul ei sunt credincioși

Silvana Rîciu a mai mărturisit că botezul micuței Anastasia va avea loc pe 5 decembrie, chiar de ziua de naștere a tăticului său.

‘Sotul meu, Nicusor, a tinut toate posturile in perioada sarcinii. Noi, inainte de a ramane eu insarcinata, tineam posturile impreuna, dar acum fiind insarcinata, am vorbit cu duhovnicul nostru de la manastirea Dervent si dumnealui mi-a spus sa tin doar 2-3 zile din fiecare post, inainte de a ne spovedi si impartasi’, a mai declarat Silvana.

citește și...