Când își va aduce fiica acasă Cristina Cioran! ‘Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă’

10.08.2021, 12:58
Când își va aduce fiica acasă Cristina Cioran! 'Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă'
Când își va aduce fiica acasă Cristina Cioran! 'Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă'

Cristina Cioran abia așteaptă să-și aducă fetița născută prematur acasă de la spital și a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a micuței Ema. 

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță la 29 de săptămâni. Vedeta a fost externată din spital, însă micuța Ema a rămas pe mâinile medicilor până ce va lua în greutate.

Când își va aduce fiica acasă Cristina Cioran

Vedeta a mărturisit recent că fetița este bine, dar va mai trebui să stea internată la Spitalul Universitar din Capitală. Fosta prezentatoare tv speră că își va duce fetița acasă în următoare săptămâni.

„Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a spus vedeta pentru Impact.ro.

Cum se simte Cristina Cioran după ce a fost externată din spital

Cristina Cioran a explicat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița, citată de click.ro.

 

 

citește și...