Când începe quiz show-ul ”Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la Antena 1

11.08.2021, 12:36
Când începe quiz show-ul ”Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la Antena 1
Când începe quiz show-ul ”Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Cârciu și Andrei Ștefănescu la Antena 1

Premiera quiz show-ului ”Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, are loc pe 6 septembrie, la postul de televiziune Antena 1. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și de câștiguri valoroase.

”Prețul cel bun” (The Price is Right) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Când începe quiz show-ul ”Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la Antena 1. Ce se întâmplă la emisiune

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul ”Prețul cel bun” de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes. În România, Prețul cel bun va debuta la Antena 1 începând cu 6 septembrie, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la 18:00.

citește și...