Când începe noul sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” la Antena 1

28.08.2022, 13:04
Când începe noul sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” la Antena 1
Când începe show-ul ”Te cunosc de undeva!” la Antena 1

Show-ul transformărilor ”Te cunosc de undeva!” a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol. Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, care va putea fi urmărit începând din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00 la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

„Ce aştept eu de la ”majoratul” emisiunii? Aştept bucuria reușitei! Concurenții noi vor gusta, cu siguranță, din licoarea bucuriei! Se vor redescoperi, se vor mira de ei înșiși, se vor îndrăgosti, ca noi toți, de altfel, de acest format cu adevărat spectaculos. Aşa cum am tot spus, Te cunosc de undeva! este o povocare la nivel inalt artistic. Este o dovadă de curaj pentru unii sau o dovadă a confirmării pentru alții. Vreau să descopăr şi vreau să mă bucur alături de întreaga echipă. Dragi concurenți, uimiţi-mă!”, a declarat Ozana Barabancea.  „Abia aşteptam, cu toţii, revenirea pe platoul de filmare, să sărbătorim împreună majoratul acestei emisiuni. Pentru că noul sezon, care va putea fi urmărit în din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 se anunţă unul fabulos, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă – scena Te cunosc de undeva!”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Când începe noul sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” la Antena 1. Ce a declarat Aurelian Temișan

„Dacă stau bine să mă gândesc, acum 18 ani eu intram la facultatea şi făceam armata. De ce spun armata? Pentru că şi antrenamentele pentru acest show te duc un pic cu gândul la armată. Disciplina e sfântă la noi, mai ales că munca din spatele fiecărui moment de pe scenă este una colosală. Am filmat deja primele ediţii, despre care pot doar să vă spun că au fost fabuloase, departajarea a fost foarte grea, jurizarea şi mai şi. A trebuit să recurgem la detalii ca să îi putem departaja, pentru că toţi au fost în formă maximă. Abia aşteptăm să împărtăşim cu cei de acasă noul sezon #tcdu18, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a mărturisit Cristi Iacob, în vreme ce Aurelian Temişan a completat: „Va fi un sezon foarte puternic, poate mai puternic ca oricând. Chiar dacă am spus mereu că acest show este unul foarte complex, nu putem uita că la baza lui stă muzica, iar în acest sezon canapeaua va aduce laolaltă foarte mulţi cântăreţi, aşa că spectacolul se anunţă a fi unul incendiar. Va fi o luptă continuă întâi cu ei însuşi, iar apoi cu cei de lângă ei, de la canapea. 10 ani, 18 sezoane, sper să de la acest show minunat, peste ani buni, în care toţi artiştii din România să fi trecut pe la noi, pe scena magică de la Te cunosc de undeva!”.

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera pe 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a ajuns deja la majorat, aşa că se anunţă a fi unul cu provocări, transformări şi surprize majore.

citește și...