Calvarul prin care a trecut Ileana Badiu înainte de a deveni mamă. ”Am pierdut multe sarcini, opt mai exact”

24.05.2022, 15:47
Calvarul prin care a trecut Ileana Badiu înainte de a deveni mamă. ”Am pierdut multe sarcini, opt mai exact”
Calvarul prin care a trecut Ileana Badiu înainte de a deveni mamă. ”Am pierdut multe sarcini, opt mai exact”

Ileana Badiu, în vâstă de 47 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile înainte de a deveni mamă. Aceasta a dat detalii, la o emisiune de televiziune, despre calvarul prin care a trecut. ”Am pierdut multe sarcini, opt mai exact”, a dezv ăluit aceasta. Ileana Badiu a explicat că a mers la numeroase controale.

Medicul Cătălin Badiu şi Ileana Badiu s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună un băieţel pe nume Sasha. Soţul Ilenei Badiu este specializat în chirurgie cardio-vasculară pentru adulţi şi este şeful secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Municipal. El a lucrat într-o clinică de prestigiu din Germania, iar ulterior s-a alăturat echipei de profesionişti de la unitatea sanitară din Bucureşti.  Puţini ştiu că Andreea Berecleanu este rudă cu Cătălin Badiu, soțul Ilenei Badiu. Acesta îi este văr vedetei de televiziune. Ileana Badiu este nașa de cununie a Andreei Berecleanu.

La o emisiune de televiziune, Ileana Badiu a povestit despre momentele extrem de dificile prrin care a trecut înainte de a deveni mamă. Aceasta a dezvăluit că a pierdut opt sarcini.

Calvarul prin care a trecut Ileana Badiu înainte de a deveni mamă. ”Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez”

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât. (…) Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez”, a declarat Ileana Badiu la o emisiune TV, notează wowbiz.ro.


Vedeta a mai povestit că în momentul în care s-a cununat cu actualul său partener de viață, preotul i-a spus acesteia că va veni momentul când avea să devină mamă. „Am hotărât să ne căsătorim și la nunta noastră, părintele nostru de suflet a zis foarte relaxat: „o să ai un copil, fii fără nicio grijă”. După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată. Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice”, a adăugat aceasta.

citește și...