Cadoul primit de Mihaela Rădulescu la Monaco. ”Când… deodată, a sunat DHL-u’ la ușă”

08.12.2020, 16:12
Cadoul primit de Mihaela Rădulescu la Monaco. ”Când... deodată, a sunat DHL-u’ la ușă”
Cadoul primit de Mihaela Rădulescu la Monaco. ”Când... deodată, a sunat DHL-u’ la ușă”

Mihaela Rădulescu a fost încântată la maximum de un pachet pe care l-a primit la Monaco, acolo unde este stabilită, plin cu bunătăți din România.

Mihaela Rădulescu a primit la Monaco un pachet plin cu tot felul de bunătăți tradiționale românești. Vedeta s-a declarat mai mult decât încântată de darurile primite din țară. ”Cand… deodata, a sunat DHL-u’ la usa ( la Monaco – detaliu important in poveste) – pachet din Romania. Deschid si … (treceti la pozele urmatoare)…lesin. Florile mele preferate :))). Un cos plin cu carnati, salam “italian da’ romanesc”, pastrama, slanina, muschi de porc, afumaturi… Nu stiu cum sa explic romanilor din tara emotia si lacrima provocate de niste chestii de mancare, da’ stiu ca vorbesc sigur pe limba romanilor plecati din tara ca mine, de muuulti ani – mai treceti si la poza urmatoare, unde se profileaza “carnatii minunati ai lui Horia”, zice eticheta, pe Coasta de Azur. Asa. La noi, dorul de tara, de-acasa, imbraca diverse forme, dar treaba cu mancarea ne ingenunchiaza pe toti”, a mărturisit vedeta în mediul online.

Mihaela Rădulescu a recunoscut că este gurmandă și adoră să mănânce bine. ”Contrar opiniei generale cum ca as manca… nimic, ca sa ma mentin in forma, sunt, in viata reala, o femeie cu joie de vivre, ador sa mananc bine si gustos, nu numar neam caloriile si nici nu ma intereseaza prostiile cu gluten, intolerante si alte basme (accept exceptiile cu reale probleme de sanatate). Mananc , am pofte, gatesc bine, fac des mese cu prieteni, ador bucuria pe care ti-o da o masa buna. “Porcariile” astea romanesti, daca ai masura cum am eu, sunt niste minunatii, sunt… aroma si gustul sarbatorilor de-acasa, sunt copilarie, familie, amintiri de-alea calde, de-ti ridica umerii si-ti umezesc ochii… Cadoul a venit de la colegii din Pro, care stiau ca iubesc florile, dar voi aprecia mult mai mult acest “buchet” afumat, cu usoara aroma de usturoi, vibrant… ca o bataie de inima de roman. Sa am pofta ! 🙂 Si sport portie dubla, ca asa fac mereu cand mananc ceva greu, da’ bun rau !… Va multumesc enorm. Ati mai facut un roman fericit. Ce va rog – daca vreodata aveti nevoie de un degustator profesionist de chestii romanesti, care sa compare, jurizeze produse facute in Romania, pentru romanii de-afara, apelati cu incredere. M-am specializat… mancand romaneste…. cu dor :)”, le-a mai spus vedeta celor care o urmăresc în mediul online.

Mihaela Rădulescu și-a distrus garderoba de lux la ”Ferma”

La show-ul ”Ferma”, pe carel-a moderat la Pro TV, Mihaela Rădulescu a purtat ținute și accesorii extrem de scumpe, pe care, însă, le-a distrus din cauza condițiilor de la ”Ferma”.

Este vorba de o pereche de cizme Marant, al căror preț poate ajunge la 3.700 de lei, și o fustă Cucinelli, al cărei preț este de 2.000 de lei, potrivit click.ro.

”Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară, doar nu era să-mi pun un trening și o basma pe cap, ca să fiu „de-acolo”. Sigur că există și riscuri în timpul procesului – anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli, m-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti, iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

citește și...