Cadoul neașteptat primit de Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil, cu ocazia zilei de naștere! „E tot ce-ți dorești” FOTO

21.11.2022, 11:29
Cadoul neașteptat primit de Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil, cu ocazia zilei de naștere! „E tot ce-ți dorești” FOTO
Cadoul neașteptat primit de Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil, cu ocazia zilei de naștere! „E tot ce-ți dorești”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, va împlini 30 de ani pe 22 noiembrie, însă prezentatorul de la Neatza i-a dat deja cadoul. Ca deobicei, acesta i-a oferit mamei fiului său un dar la care nici nu se aștepta. 

Dani Oțil i-a făcut un cadou neașteptat soției lui, cu ocazia zilei de naștere. Prezentatorul tv i-a cumpărat o mașină blondinei, însă nu cea pe care o visa ea. Întreaga scenă a filmat-o și a postat-o pe Instagram. Reacția Gabrielei Prisăcariu, însă, nu a fost cea așteptată.

Dani Oțil i-a oferit cadou o mașină de spălat

Dacă fotomodelul se aștepta să fie surprins cu o vacanță exotică sau o cină romantică, mirarea i-a fost mare, în momentul în care a văzut ce i-a pregătit, de fapt, Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza i-a cumpărat acesteia o mașină de spălat.

„Vreau să-și spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești, avem una care merge, dar…”, a transmis Dani Oțil în mediul online, spre amuzamentul fanilor săi.

„Divorțez!”, a fost replica Gabrielei Prisăcariu, în glumă.

Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil

Recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil a povestit o întâmplare amuzantă de la o nuntă la care a participat împreună cu Gabriela Prisăcariu.

Se pare că mireasa era mai înaltă decât mirele, lucru valabil și în cazul lor. Din acest motiv, bărbatul a rugat-o pe mireasă să nu-și ia tocuri în cea mai importantă zi din viața lor. Gabriela Prisăcariu a fost cea mai revoltată de această decizie, așa că l-a certat pe mire.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui.

Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?” și omul zice ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

citește și...