Cabral, singur în în vacanță cu fetița lui. ”Nimeni nu m-a crezut, începând cu Andreea”

26.09.2020, 12:53
Cabral, singur în în vacanță cu fetița lui. ”Nimeni nu m-a crezut, începând cu Andreea”
Cabral, singur în în vacanță cu fetița lui. ”Nimeni nu m-a crezut, începând cu Andreea”

Cabral a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a povestit că a plecat singur în vacanță cu fetița sa cea mică, Namiko.

Prezentatorul de televiziune Cabral a fost prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a povestit despre cele mai noi evenimente din viața sa.

Cabral a mărturisit că a plecat singur cu fiica lui, Namiko, în vacanță.

”Da, am plecat. Toată lumea a râs. Sigur că am plecat cu niște emoții, pentru că Nami are 1 an și 10 luni, este o zvârlugă, ca orice copil de vârsta ei. Nimeni nu m-a crezut, începând cu Andreea. A zis: daaa, ce mișto-uri slab calitative ai ajuns să faci acum la bătrânețe”, a mărturisit prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii”.

”Am făcut greșeala să-i trimit poze pe WhatsApp doamnei care a rămas acasă. Îi venea să plece pe jos. Și ce crezi, zăpăcita aia mare s-a urcat în avion și a venit peste noi”, a mai povestit prezentatorul.

Are doi copii din două mariaje

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Ce spune despre celebritate

Prezentatorul de televiziune Cabral a vorbit, într-un interviu, despre avantajele și dezavantajele care vin odată cu celebritatea.

”Stai la coadă, că e de porc să te bagi în față. Doar că, atunci când ajungi la ghișeu, sunt uneori șanse să zâmbească cineva prin gemulețul ăla de la nivelul buricului. Cât despre poze pe stradă, cu două excepții, fac oricând și oriunde. Excepțiile sunt simple… Când sunt cu Namiko, fiindcă ea nu poate să înțeleagă că o pun pe hold, și am experiența asta de la Inoke și mi-am dat seama că pentru ea nu a fost deloc plăcut. Și când suntem la masă, că nu te pui între om și micii din fața lui…”, a afirmat Cabral.

citește și...